10-vuotisjuhla!

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Sähköpyörä talvella

Akku

Akkua voidaan käyttää kylmässä. Suosittelemme kuitenkin välttämään äärimmäisiä lämpötiloja, yleensä alle -10° ja yli +40°, mutta tarkista sähköpyöräsi käyttöoppaasta, mikä koskee juuri sinun akkuasi.

Jos et pysty säilyttämään koko pyörää sisätiloissa huoneenlämmössä, mikä on tietenkin paras vaihtoehto, suosittelemme ainakin akun irrottamista ja säilyttämistä sisätiloissa käytön välillä. Voit aloittaa tämän jo alle 10 asteen lämpötilassa. 

Muista, että akku menettää osan kapasiteetistaan kylmissä lämpötiloissa. Niinpä kesällä käyttämäsi toimintasäde pienenee jonkin verran talvella. Nollassa asteessa akku voi menettää jopa noin 20 % normaalista kapasiteetistaan. 

Jos aiot ajaa talvella, sähköpyörä, jossa on tehokas moottori, tukeva runko, suuret renkaat ja erityisen pitkä toimintasäde, voi olla hyvä valinta. EvoBike Sport-8 SUV antaa sinulle kaiken tämän ja paljon muuta, päivitä akku isompaan ja saat vielä enemmän kantamaa!

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna