10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Sähköpyörällä työmatkalle

Millainen on työmatka sähköpyörällä evobikeltä? Se on sekä käytännöllistä että erittäin hauskaa! Sähköpyörällä työmatkailussa on monia etuja. Olemme listanneet viisi hyötyä sähköpyörällä työmatkailusta.


1. Sähköpyörä on edullinen käyttää 

Sijoita sähköpyörään ja vältä pysäköintimaksut ja polttoainekustannukset. Sinun ei tarvitse etsiä pysäköintipaikkaa, pelätä pysäköintisakkoa tai stressata kokousten välillä. Hyppää sähköpyöräsi selkään ja polkaise matkaan nopeasti ja vaivattomasti. Muista ostaa hyvä lukko sähköpyörällesi.


2. Vältä pitkät autojonot sähköpyörällä 

Ruuhka-aika ei ole ongelma, kun kuljet työmatkat sähköpyörällä. Kiidä sähköpyörälläsi ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että myöhästyt kokouksesta, päiväkodin hausta tai treeneistä, koska olet jumissa liikenneruuhkassa.


3. Ota sähköpyörä - vältä ruuhkat julkisessa liikenteessä 

Täydet metrojunat, täpötäynnä olevat bussit tai myöhästyneet ja peruutetut vuorot eivät ole koskaan mukavia. Ehkä bussi kulkee vain kerran kahdessa tunnissa? Kun kuljet työmatkat sähköpyörällä, et joudu huolehtimaan julkisen liikenteen ruuhkista tai ongelmista.


4. Pitkät ylämäet eivät ole ongelma 

Oletko jättänyt pyöräilyn väliin, koska et halua saapua töihin hikisenä? Pitkä ylämäki tai vastatuuli eivät ole ongelmia, kun käytät sähköpyörää, sillä sähkömoottori auttaa sinua matkan varrella. Et tule olemaan yhtä hikinen ja kuuma kuin tavallisella pyörällä polkiessasi. Tämä on täydellistä, jos ajat töihin eikä sinulla ole mahdollisuutta käydä suihkussa.


5. Sähköpyörä – parempi ympäristölle 

Tee palvelus ympäristölle ja jätä auto kotiin. Kulkemalla työmatkat sähköpyörällä vähennät ympäristöä saastuttavien pakokaasujen määrää. Lisäksi pääset ulos raikkaaseen ilmaan, mikä tekee meille kaikille hyvää!Viisi nopeaa vinkkiä sinulle, joka haluat aloittaa työmatkat sähköpyörällä:


1. Osta hyvä lukko, mielellään vakuutushyväksytty.

2. Älä jätä akkua sähköpyörään, kun et käytä sitä. Akku on helppo irrottaa ja kantaa mukana.

3. Hyvä pyöräilykypärä pelastaa henkiä!

4. Säänmukainen vaatetus – sade ei ole ongelma, kunhan olet pukeutunut oikein.

5. Oikea sähköpyörä oikeaan tarkoitukseen: mieti, millaiset ovat työmatkasi olosuhteet ja valitse tarpeisiisi sopiva sähköpyörä. Meillä on osto-opas, joka auttaa sinua valitsemaan oikein.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna