10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Korjata sähköpyörän rengasrikko

Näin korjaat helposti sähköpyörän renkaan puhkeamisen itse Sähköpyörän renkaan puhkeaminen voi olla turhauttavaa, mutta älä huoli – renkaan korjaaminen itse on helpompaa kuin luulet. Oikeilla työkaluilla ja hieman kärsivällisyyttä pääset taas nopeasti liikkeelle sähköpyörälläsi! Olemme kirjoittaneet kätevän vaihe vaiheelta -oppaan, joka auttaa sinua korjaamaan sähköpyörän renkaan puhkeamisen.

Vaihe 1: Valmistele työkalut

Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut käsillä. Tarvitset:

  • Pumpun
  • Korjaussarjan tai uuden sisärenkaan
  • Ämpärillisen vettä (reiän paikallistamiseen)
  • Rätin tai pyyhkeen

Vaihe 2: Irrota pyörä

Sammuta sähköpyöräsi ja varmista, että se on vakaa ennen aloittamista. Useimmissa sähköpyörissä tarvitsee irrottaa vain puhjenneen pyörän. Nosta rengas varovasti pois vanteelta.

Vaihe 3: Etsi puhkeaminen

Ennen kuin vaihdat tai korjaat sisärenkaan, on tärkeää löytää, missä puhkeaminen on. Pumpaa sisärengas täyteen ja upota se vesiämpäriin. Tarkkaile kuplia, jotka osoittavat, mistä ilma vuotaa. Merkitse vuotokohta kynällä.

Vaihe 4: Korjaa puhkeaminen

Jos päätät korjata puhkeamisen, noudata korjaussarjasi ohjeita. Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset puhkeamisen korjaamiseen, aloita puhdistamalla reikäalue.

Vaihe 5: Asenna pyörä takaisin

Kun sisärengas on korjattu tai vaihdettu, on aika asentaa rengas ja pyörä takaisin sähköpyörääsi. Ennen kuin asetat sisärenkaan takaisin, tarkista huolellisesti renkaan sisäpuoli varmistaaksesi, ettei siellä ole jäljellä esineitä, jotka voivat aiheuttaa uuden puhkeamisen. Varmista sitten, että rengas istuu tasaisesti vanteen ympärillä, ennen kuin pumppaat sen suositeltuun paineeseen. Tarkista, että jarrut toimivat oikein.

Tärkeitä vinkkejä


Ennaltaehkäisevä huolto voi usein estää puhkeamisia. Olemme koonneet muutamia huoltovinkkejä, jotka vähentävät puhkeamisen riskiä.

  • Oikea paine: Käytä aina valmistajan suosittelemaa ilmanpainetta minimoidaksesi tulevien puhkeamisten riskin.
  • Säännöllinen huolto: Tarkista renkaasi säännöllisesti kulumisen ja mahdollisten kiinni jääneiden esineiden varalta.
  • Puhdista rengas: Varmista, ettei renkaassa ole tarpeettomasti likaa. Puhdista se ennen ja jälkeen sähköpyöräsi käytön kauden

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna