10-vuotisjuhla!

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Huolehdi sähköpyörästäsi talvella

Säilytä pyörää sisätiloissa

Sähköpyörää on parasta säilyttää sisätiloissa, missä on lämmintä ja lämmin ja hyvät olosuhteet. Varmista, että pyörä on puhdas ja kuiva, ja että ketju on rasvattu ennen talvisäilytystä.

Akku ulkona talvella?

Sähköpyörän akku ei kestä kovaa kuumuutta eikä kylmyyttä. Lämpötilan laskiessa alle kymmeneen asteeseen suosittelemme yleensä akun säilyttämistä sisätiloissa, jos sitä ei aiota käyttää vähään aikaan. Tiesitkö, että akkusi voi menettää jopa 20 % kapasiteetistaan, kun ulkona on nollakeli? Jos sähköpyörää ei säilytetä lämpimässä tallissa, suosittelemme poistamaan akun ja säilyttämään sen sisätiloissa. Lisäksi kannattaa varmistaa varastoinnin aikana, ettei akku ole täyteen ladattu eikä purkautunut. Optimaalista on, että akku on ladattu noin puoleenväliin, joten sinun on ehkä ladattava sitä muutaman kerran säilytyksen aikana.

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että sähköpyörän akkua on säilytettävä talvella kuivassa ja lämpimässä paikassa ja varmistettava, että se on ladattu noin puoleenväliin varastoinnin aikana.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna