10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Säästä 400,0 €

Evobike Sport-8 SUV

1 599 €

(sis. alv)

1 999 €

Takaisin varastoon 2024-07-18

  • Säästät400,0 €
  • Huipputulos Aftonbladetin suuressa sähköpyörätestissä
  • Täydellinen pyörä työmatkoille, 45-75km kantama
  • SHIMANO Acera 8-vaihteinen

Tuotekuvaus

Evobike SPORT-8 SUV on Sport-sarjamme uusi malli, joka on jo saanut huippuarvosanat Aftonbladetin suuressa sähköpyörätestissä! Tehokas retkeilymallinen sähköpyörä, joka sopii ihanteellisesti esimerkiksi työmatkalle. Nyt malli on päivitetty esim. entistä pienemmällä OLED-näytöllä ja vaimennetulla etuhaarukalla, joka lisää käyttömukavuutta.   

 

 

Malli 

Evobike SPORT-8 SUV -mallissa on integroitu akku sekä tukeva ja vakaa unisex-runko, joka antaa pyörälle modernin ilmeen. Ajoasentoa voidaan muuttaa urheilullisesta pystyasentoon säädettävän ohjaustangon ansiosta. Valitse hopea, musta tai valkoinen väri. Tämänvuotisessa mallissa on päivitetty OLED-näyttö, joka on edeltäjäänsä pienempi, mutta näytettävistä tiedoista tinkimättä.  

 

 

Suorituskyky ja käyttö 

Evobike SPORT-8 SUV -mallissa on erittäin leveät renkaat, mikä tarkoittaa, että pyörällä on mukava ajaa tieolosuhteista ja vuodenajasta riippumatta. Sähköpyörässä on etu- ja takatavarateline, joten voit kuljettaa mukanasi kaiken tarvitsemasi! Tämän vuoden päivitetyssä mallissa on uutuutena vaimennettu etuhaarukka, joka lisää pyöräilymukavuutta entisestään. Suntourin etuhaarukassa on myös lukitus, jonka avulla voit vaihtaa vaimennetun ja jäykän tilan välillä.  

Ajoasennon saa muutettua sporttisesta pystympään, kiitos ohjaustankotolpan, jonka kulmaa pystyy säätämään. Ohjaustangossa on myös tyylikäs taustavalaistu OLED-näyttö, jonka avulla pystyy säätämään moottoritehon avustusta viidellä tasolla. Näytöstä voi myös tarkastella akun varaustasoa, nopeutta, keskinopeutta, enimmäisnopeutta ja matkamittaria. 

Evobike SPORT-8 SUV -pyörässä on maineikkaan Shimanon yhdeksänvaihteinen ulkoinen vaihteisto, joka tarjoaa vähäisen vierintävastuksen ja laajan vaihdealueen. Kuten muissakin vaihdejärjestelmissä vaihdetta vaihdetaan polkiessa. Jarrusysteemi koostuu tehokkaista levyjarruista sekä edessä että takana. Näin ollen jarruteho on kunnollinen kaikissa tilanteissa. 

 

 

Toimintasäde 

Akkukantamaa on vaikea ilmoittaa tarkasti, sillä se on riippuvainen useasta ulkoisesta tekijästä, kuten ajotavasta sekä moottorin avustustasosta. Jotta saataisiin suuntaa antava kuva, pienen akun toimintasäde on noin 45-75 km ja suuren akun toimintasäde 55-85 km yhdellä latauksella. 

 

 

Moottori ja akku 

Evobike SPORT-8 SUV -mallin takapyörässä on tehokas napamoottori, joka on peräisin laatumerkki Anandalta. Moottorin teho on 250 W ja se käynnistyy automaattisesti, kun pyörää aletaan polkea. 

Litiumakun kapasiteetti on 432 Wh tai 504 Wh. On mahdollista ladata akku sen ollessa paikallaan tai poistaa akku ja ladata muualla. Sport-8 SUV -mallissa on nyt entistäkin tehokkaampi 3A-laturi, jonka ansiosta akku latautuu jopa 50 % aiempaa nopeammin. 

*Pyörä tuotekuvissa saattaa joissain tapauksissa olla viime vuoden malli, ja sen takia yksityiskohdat voivat silleen poiketa tilattu pyörästä verrattuna. Katso tarkemmat tiedot tuotekuvaus- sekä erittelystä. 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna