10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Säästä 700,0 €

Evobike Commute

1 799 €

(sis. alv)

2 499 €

Varastossa

  • Säästät700,0 €
  • Täydellinen pyörä työmatkoille
  • Korkealaatuiset komponentit
  • Jopa 75km kantama

Tuotekuvaus

Evobike Commute on upouusi sähköpyörä, joka on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa. Seitsemän vaihteen, matalan rungon ja runkoon integroidun litiumakun ansiosta se on täydellinen työmatkapyörä koko perheelle. Vaimennettu etuhaarukka, pysty ajoasento ja tehokas akku - Commute -pyörällä voit liikkua mukavasti ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti.   

Malli 

Evobike Commute -mallissa on integroitu akku sekä tukeva ja vakaa unisex-runko, joka antaa pyörälle modernin ilmeen. Matalan rungon ansiosta sähköpyörään on helppo nousta ja poistua, ja sen vaimennettu etuhaarukka ja pysty ajoasento tarjoavat erittäin hyvän ajomukavuuden.  

Commute-mallissa on ohut OLED-näyttö, joka on kiinnitetty ohjaustankoon ja joka sulautuu kauniisti osaksi pyörän muotoilua.  

Suorituskyky ja käyttö 

Evobike Commute -mallissa on erittäin leveät renkaat, mikä tarkoittaa, että pyörällä on mukava ajaa tieolosuhteista ja vuodenajasta riippumatta. Sähköpyörässä on vaimennettu etuhaarukka, joka lisää pyöräilymukavuutta entisestään. Suntourin etuhaarukassa on myös lukitus, jonka avulla voit vaihtaa vaimennetun ja jäykän tilan välillä.  

Ohjaustangossa on tyylikäs taustavalaistu OLED-näyttö, jonka avulla pystyy säätämään moottoritehon avustusta viidellä tasolla. Näytöstä voi myös tarkastella akun varaustasoa, nopeutta, keskinopeutta, enimmäisnopeutta ja matkamittaria.  

Shimano Nexus -vaihteistossa on seitsemän asetusta. Vaihteisto on integroitu pyörän takanapaan, mikä takaa hyvän ajoturvallisuuden ja edellyttää minimaalista huoltoa. Vaihdetta voit muuttaa milloin tahansa pyöräillessäsi, paitsi silloin kun poljet hyvin lujaa. Jarrujärjestelmä koostuu takapyörän jalkajarrusta sekä etupyörän hydraulisesta levyjarrusta. Näin ollen jarruteho on kunnollinen kaikissa tilanteissa. 

Toimintasäde 

Akkukantamaa on vaikea ilmoittaa tarkasti, sillä se on riippuvainen useasta ulkoisesta tekijästä, kuten ajotavasta sekä moottorin avustustasosta. Jotta saataisiin suuntaa antava kuva, pienen akun toimintasäde on noin 45-75 km ja suuren akun toimintasäde 55-85 km yhdellä latauksella. 

Moottori ja akku 

Evobike Commute -mallin etupyörässä on tehokas napamoottori, joka on peräisin laatumerkki Anandalta. Moottorin teho on 250 W ja se käynnistyy automaattisesti, kun pyörää aletaan polkea. 

Litiumakun kapasiteetti on 432 Wh tai 504 Wh. On mahdollista ladata akku sen ollessa paikallaan tai poistaa akku ja ladata muualla. Commute-mallissa on tehokas 3A-laturi, jonka ansiosta akku latautuu jopa 50 % aiempaa nopeammin. 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna