10-vuotisjuhla!

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Travel

EvoBike Travel on ketterä kokoontaitettava sähköpyörä, jossa on takapyörään sijoitettu 250 watin napamoottori maineikkaalta Bafangilta sekä varustettu litiumakku rungon sisään integroituna. Todella hyvä ajotuntuma ja erittäin helppo taittomekanismi, johon ei tarvita työkaluja.

1 tuotetta

Säästä 400,0 €
Evobike Travel - Kokoontaitettava

Evobike Travel - Kokoontaitettava

Huippusijoitus useissa sähköpyörätesteissä! Evobike Travel on kätevä kokoontaite...

Varastossa

1 799 €
1 399 €
(sis. alv)

 

Travel-sarja EvoBikelta

 

EvoBiken Travel-sarja edustaa joustavuuden ja laadun huippua taitettavien sähköpyörien alalla. Sen kevyen suunnittelun ja käyttäjäystävällisyyden ansiosta EvoBike Travel tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta ja suorituskykyä. Tämä sarja on luotu tarjoamaan pyöräilijöille ainutlaatuinen kokemus ensiluokkaisten komponenttien, kuten Ananda-moottorin ja Shimano-vaihteiden avulla, mikä takaa luotettavan ja sujuvan ajon kaikissa tilanteissa.

EvoBike Travel -sarja on enemmän kuin vain sähköpyörä; se on investointi liikkuvuuteesi ja vapauteesi. Sen innovatiivisen suunnittelun ja huipputeknologian ominaisuuksien ansiosta Travel-sarja tarjoaa ainutlaatuisen sähköpyöräkokemuksen. Olipa tarpeesi luotettava kumppani päivittäiseen työmatkaasi tai kompakti ratkaisu kaupunkiseikkailuihin, EvoBike Travel on ilmeinen valinta.

 

EvoBike Travel -sarjan edut

 

Kompakti ja taitettava muotoilu: EvoBike Travel on helppo taittaa kasaan, mikä tekee siitä täydellisen työmatkoihin ja säilytykseen pienissä tiloissa.

Korkealaatuiset komponentit: Ananda-moottorin ja Shimano-vaihteiden ansiosta Travel-sarja tarjoaa luotettavan ja sujuvan pyöräilykokemuksen.

Päivitettävä akku: Suuremman akun päivittämisen mahdollisuus tarjoaa pidemmän toimintasäteen ja lisää joustavuutta.

Edistynyt OLED-näyttö: Päivitetty OLED-näyttö tuo pyörään siistin ja modernin ilmeen samalla kun se tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon selkeästi ja helposti saatavilla.

 

Miksi valita EvoBike Travel?

 

Huippusijoitus sähköpyörätesteissä: EvoBike Travel on erottunut useissa testeissä, mikä todistaa sen ylivoiman kategoriassaan.

Optimoitu pyöräilykokemus: Vaikka se on kompaktin kokoinen, Travel tarjoaa pyöräilykokemuksen, joka muistuttaa täysikokoisia pyöriä.

Helppo kuljettaa: Taitettavan muotoilunsa ansiosta Travel-sarja on ihanteellinen sinulle, joka olet liikkeellä ja tarvitset ottaa sähköpyörän mukaasi junaan tai bussiin.

Laatu edulliseen hintaan: EvoBike Travel tarjoaa poikkeuksellista laatua kilpailukykyiseen hintaan tehokkaiden hankintakanavien ja välikäsien karsimisen ansiosta.

 

Kysymyksiä ja vastauksia EvoBike Travelista

 

Kuinka pitkä on EvoBike Travelin toimintasäde?

 

Toimintasäde vaihtelee akun koon mukaan, 30-50 km pienellä akulla tai 35-60 km suurella akulla latausta kohden. Päivittämismahdollisuuden ansiosta voit mukauttaa toimintasäteen tarpeisiisi.

 

Onko EvoBike Travel vaikea taittaa kasaan?

 

Ei, sen suunnittelu on intuitiivista ja helppokäyttöistä, mikä tekee taittamisesta nopeaa ja vaivatonta.

 

Voiko EvoBike Travelia käyttää kaikissa sääolosuhteissa?

 

Kyllä, korkealaatuisten komponenttien ja tukevan rakenteen ansiosta Travel on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita.

 

Miten EvoBike Travel eroaa muista taitettavista sähköpyöristä?

 

Travel eroaa suorituskykynsä, laadukkaiden komponenttiensa ja joustavuutensa sekä päivitettävän akun mahdollisuuden ansiosta.

 

Kuinka nopeasti EvoBike Travel voi kulkea?

 

Moottori avustaa jopa 25 km/h asti. Nopeus on lailla säädelty sähköpyörien osalta, mutta moottorin tehokkuus takaa tasaisen ja nopean kiihtyvyyden.

 

Mistä voin ostaa EvoBike Travelin?

 

EvoBike Travel on saatavilla suoraan verkkokauppamme kautta, mikä takaa parhaan mahdollisen hinnan ja palvelun.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna