10-vuotisjuhla!

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

ECO

EvoBike Eco -sähköpyörät ovat tyylipuhtaita ja täydellisiä sinulle, joka haluat mukavan kaupunkipyörän, jossa on klassinen ruotsalainen muotoilu. Eco-sarja koostuu sähköpyöristä, joissa on suhteellisen pysty ajoasento, jota voidaan kuitenkin säätää, sillä ohjaustangon kulma on mahdollista asettaa toiveiden mukaiseksi.

1 tuotetta

Säästä 800,0 €
Evobike ECO-7 - Naisten

Evobike ECO-7 - Naisten

Evobike ECO-7 on vaihtoehto niille, jotka haluavat vakaan ja mukavan kaupunkipyö...

Varastossa

2 399 €
1 599 €
(sis. alv)

 

EvoBike ECO -sarja

 

EvoBike ECO – missä moderni teknologia kohtaa klassisen ruotsalaisen suunnittelun ja poikkeuksellisen mukavuuden. ECO-sarjassamme löydät sähköpyöriä, jotka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle fantastisen pyöräilykokemuksen, olitpa sitten liikkeellä kaupungin kaduilla tai tutkimassa rauhallisia esikaupunkialueita. Kestävyyteen, käyttäjäystävällisyyteen ja luotettavaan suorituskykyyn keskittyen EvoBike ECO antaa sinulle vapauden nauttia jokaisesta matkastasi, tuettuna huipputeknologialla ja suurella rahallisella arvolla.

 

EvoBike ECO -sarjan edut:

 

Hinta-laatusuhde: EvoBike ECO tarjoaa korkealaatuisia sähköpyöriä kohtuuhintaan, tarjoten erinomaista vastinetta rahoillesi.

Mukavuus ja säädettävyys: Pystyasennon ja säädettävän ohjaustangon ansiosta ECO-sarja takaa miellyttävän ajokokemuksen, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan.

Laadukkaat komponentit: Hinnastaan huolimatta sarja sisältää huipputeknologiaa ja laadukkaita komponentteja, kuten tehokkaat navamoottorit, suurikapasiteettiset litiumakut ja Shimanon vaihteistot sujuvaan pyöräilykokemukseen.

Tyylikäs muotoilu: ECO-sarja yhdistää klassisen ruotsalaisen suunnittelun käytännölliseen toimivuuteen, sopien täydellisesti tyylikkäälle pyöräilijälle.

 

Miksi valita EvoBike ECO?

 

Kestävyys ja pitkäikäisyys: EvoBike ECO tarjoaa tukevan rakenteen ja edistynyttä teknologiaa pitkäaikaiseen käyttöön ja kestävyyteen.

Parannettu liikkuvuus kaupunkiympäristössä: ECO-sarjan sulava navamoottori ja säädettävä avustus tekevät kaupunkipyöräilystä tehokasta ja vaivatonta.

Taloudellinen tehokkuus: Alhaiset käyttö- ja ylläpitokustannukset tekevät ECO-sarjasta kustannustehokkaan liikkumisratkaisun.

Terveys ja hyvinvointi: Säännöllinen ECO-sähköpyörän käyttö edistää fyysistä aktiivisuutta ja lisää hyvinvointia.

 

Kysymyksiä ja vastauksia EvoBike ECO -sarjasta

 

Mikä erottaa EvoBike ECO:n muista sähköpyöräsarjoista?

 

EvoBike ECO -sarja erottuu hinta-laatusuhteellaan, ruotsalaisella muotoilullaan ja edistyneellä teknologiallaan, tehden siitä erinomaisen valinnan sekä uusille että kokeneille sähköpyöräilijöille.

 

Kuinka pitkä on EvoBike ECO sähköpyörän toimintasäde?

 

Toimintasäde vaihtelee useiden tekijöiden mukaan, kuten maaston, pyöräilijän painon ja avustustason valinnan mukaan, mutta yleisesti ECO-sarja tarjoaa toimintasäteen noin 45-100 km latausta kohden.

 

Voinko säätää ajoasentoani EvoBike ECO:ssa?

 

Kyllä, kiitos säädettävän ohjaustangon, voit helposti säätää sekä korkeutta että kulmaa löytääksesi juuri sinulle sopivan ajoasennon.

 

Soveltuuko EvoBike ECO pitkille pyöräretkille?

 

Ehdottomasti. Sen mukavan ajoasennon, luotettavan akun ja monipuolisen suorituskyvyn ansiosta ECO-sarja on täydellinen sekä päivittäiseen työmatkapyöräilyyn että pidemmille retkille.

 

Minkälaista huoltoa EvoBike ECO sähköpyörä vaatii?

 

Kuten kaikki sähköpyörät, myös ECO-sarja vaatii säännöllistä tarkastusta ja huoltoa jarrujen, renkaiden ja akun osalta, jotta varmistetaan optimaalinen suorituskyky ja turvallisuus. Lue opas ensihuollosta, joka tulee suorittaa 1-3 kuukautta uuden sähköpyöräsi saamisen jälkeen, sekä opas säännöllisestä huollosta ja ylläpidosta.

 

Miten hoidan akkua parhaan mahdollisen käyttöiän saavuttamiseksi?

 

Akkusi käyttöiän maksimoimiseksi vältä sen säilyttämistä äärimmäisen kuumissa tai kylmissä olosuhteissa ja lataa sitä säännöllisesti, vaikka pyörää ei käytettäisikään usein.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna