10-vuotisjuhla!

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Commute

Evobike Commute är en helt ny elcykel, designad och framtagen i Sverige. Med sju växlar, ett lågt insteg och integrerat lithiumbatteri i ramen är det den perfekta pendlarcykeln för hela familjen. Dämpad framgaffel, upprätt körställning och kraftfullt batteri – med EvoBike Commute tar du dig bekvämt fram på ett miljövänligt och ekonomiskt vis.

1 tuotetta

Säästä 700,0 €
Evobike Commute
Aftonbladet 4 plus elcyklar

Evobike Commute

Evobike Commute on upouusi sähköpyörä, joka on suunniteltu ja kehitetty Ruotsiss...

Varastossa

2 299 €
1 599 €
(sis. alv)

 

Commute-sarja EvoBikelta

 

EvoBike Commute -sarja, joka on suunniteltu Ruotsissa, tarjoaa optimaalisen yhdistelmän toiminnallisuutta, tyyliä ja kestävyyttä modernille työmatkalaiselle. Se yhdistää tukevan rakenteen, integroidun akun ja matalan kynnyksen edistyneisiin ominaisuuksiin luotettavan ja mukavan kuljetuksen takaamiseksi. Täydellinen päivittäiseen käyttöön, Commute-sarja on investointi liikkuvuuteesi ja vihreämpään tulevaisuuteen.

 

EvoBike Commute -sarjan edut

 

Integroitu akku: EvoBike Commute sisältää integroidun akun, joka tarjoaa siron ja virtaviivaisen muotoilun samalla kun se suojaa akkua sääolosuhteilta.

Vakaa ja monikäyttöinen unisex-runko: Rungon ulkonäkö, materiaali ja suunnittelu tekevät tästä sähköpyörästä erinomaisen valinnan kaikille perheenjäsenille, iästä tai koosta riippumatta.

Edistyneet jarrujärjestelmät: EvoBike Commute ei tee kompromisseja turvallisuudessa. Hydrauliset levyjarrut ja tehokas jalkajarru takaavat turvallisen ja hallitun ajokokemuksen.

Tehokas toimintasäde ja nopea lataus: Tehokkaan akun kahdessa koossa yhdessä tehokkaan 3A-laturin kanssa EvoBike Commute mahdollistaa pidemmät matkat ja vähemmän latausaikaa, täydellinen kiireiselle työmatkalaiselle.

 

Miksi valita EvoBike Commute?

 

Ympäristöystävällinen työmatkailu: EvoBike Commuten avulla vähennät hiilijalanjälkeäsi ja edistät vihreämpää tulevaisuutta.

Työmatkailuun soveltuva ajoasento: EvoBike Commuten mukava ja pystyasento tekee pidemmistä matkoista nautinnollisempia ja vähemmän rasittavia.

Matala kynnys: Helpon nousun ja laskun mahdollistamiseksi Commutessa on matala kynnys, mikä helpottaa kaikenikäisten ja -kykyisten käyttäjien käyttöä.

Kestävyys ja laatu: Jokaisessa komponentissa olemme pyrkineet valitsemaan parhaita laadunvalmistajia ja tunnettuja toimittajia, jotta investointisi EvoBike Commuteen olisi pitkäaikainen ja arvokas.

 

Kysymyksiä ja vastauksia EvoBike Commutesta

 

Kuinka pitkä on akun käyttöikä?

 

Asianmukaisella huollolla akku voi kestää useita vuosia käytöstä riippuen.

 

Minkälaista huoltoa vaaditaan?

 

Säännöllistä jarrujen, renkaiden ja akun tarkastusta suositellaan parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi.

 

Mitä takuu kattaa?

 

EvoBike tarjoaa kattavat takuut, jotka kattavat rungon, akun ja sähköiset komponentit.

 

Voinko mukauttaa Commute-sähköpyörääni lisävarusteilla?

 

Kyllä, saatavilla on laaja valikoima lisävarusteita, jotka tekevät pyörästäsi vielä henkilökohtaisemman ja toiminnallisemman.

 

Soveltuuko Commute-sarja maastoajoon?

 

Vaikka se on suunniteltu ensisijaisesti kaupunkiajoon, leveät renkaat ja jousitettu etuhaarukka selviytyvät myös vähemmän vaativista maastoista.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna