10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Säästä 700,0 €

Evobike CLASSIC-7 - Naisten

1 499 €

(sis. alv)

2 199 €

Takaisin varastoon 2024-07-18

  • Säästät700,0 €
  • SHIMANO Nexus 7-vaihteinen
  • 45–70 km kantomatka

Tuotekuvaus

Evobike Classic-7 on supermukava ja todellinen kruisailupyörä, jossa on trendikäs muotoilu. Ajoasento on erittäin rento ja mukava leveän satulan ja cruiser-mallisen ohjaustangon ja seitsemän vaihteen ansiosta. Nyt Classic-7-mallissa on myös joitakin muotoilupäivityksiä, kuten ohuempi akku, pienempi OLED-näyttö ohjaustangossa ja entistäkin tukevammat tavaratelineet, mikä tekee suositusta Evobike Classicista paremman kuin koskaan!

Malli

Muotoilultaan CLASSIC-7 on täysosuma upeiden värien, satulan ja kädensijojen nahkaisten yksityiskohtien sekä ruskeiden erikoisvahvistettujen ns. puhkeamattomien renkaiden ansiosta. Tavaratelineet takana ja edessä. Yksityiskohdat, kuten lokasuojat ja ketjusuojukset on maalattu pyörän rungon väriseksi, mikä antaa ylellisen retrotyylisen ulkomuodon.

Päivitetty ja entistäkin ohuempi OLED-näyttö ohjaustangossa ja pienempi akku antavat sähköpyörälle päivitetyn ilmeen tinkimättä retromuotoilusta.

Suorituskyky ja käyttö

Ohjaustangossa on tyylikäs taustavalaistu OLED-näyttö, jonka avulla pystyy säätämään moottoritehon avustusta viidellä tasolla. Näytöstä voi myös tarkastella akun varaustasoa, nopeutta, keskinopeutta, enimmäisnopeutta ja matkamittaria. Myös pyörän etu- ja takavaloja säädetään näytöstä.

Evobike CLASSIC-7 -pyörässä on tunnetun Shimanon seitsemänportainen vaihteisto. Vaihteisto on integroitu pyörän takanapaan, mikä takaa hyvän ajoturvallisuuden ja edellyttää minimaalista huoltoa. Vaihdetta voit muuttaa milloin tahansa pyöräillessäsi, paitsi silloin kun poljet hyvin lujaa. Jarrujärjestelmä koostuu takapyörän jalkajarrusta sekä etupyörän hydraulisesta levyjarrusta. Näin ollen jarruteho on kunnollinen kaikissa tilanteissa.

Toimintasäde

Akkukantamaa on vaikea ilmoittaa tarkasti, sillä se on riippuvainen useasta ulkoisesta tekijästä, kuten ajotavasta sekä moottorin avustustasosta. Jotta saataisiin suuntaa antava kuva, pienen akun toimintasäde on noin 45-75 km ja suuren akun toimintasäde 75-100 km yhdellä latauksella.

Moottori ja akku

Evobike CLASSIC-7 -mallin etupyörässä sijaitsee laatumerkki Anandan napamoottori. Moottorin teho on 250 W ja se käynnistyy automaattisesti, kun pyörää aletaan polkea.

Litiumakun kapasiteetti on 432 Wh tai 576 Wh. On mahdollista ladata akku sen ollessa paikallaan tai poistaa akku ja ladata muualla. Classis-7-mallissa on nyt entistäkin tehokkaampi 3A-laturi, jonka ansiosta akku latautuu jopa 50 % aiempaa nopeammin.

*Pyörä tuotekuvissa saattaa joissain tapauksissa olla viime vuoden malli, ja sen takia yksityiskohdat voivat silleen poiketa tilattu pyörästä verrattuna. Katso tarkemmat tiedot tuotekuvaus- sekä erittelystä. 

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna