10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Säästä 600,0 €

Evobike SPORT-8 - Miesten

1 399 €

(sis. alv)

1 999 €

Takaisin varastoon 2024-07-18

  • Säästät600,0 €
  • Toistuvasti korkeat arvosanat Aftonbladetin vuosittaisessa sähköpyörätestissä
  • Urheilullinen Trekking-sähköpyörä
  • Täydellinen pyörä työmatkoille, 45-75km kantama

Tuotekuvaus

Päivitetty versio testivoittaja-myyntimenestyksestämme! Integroitu akku ja entistä tehokkaampi laturi, jotka mahdollistava jopa 50 % nopeamman latausajan, tekevät Sport-8:sta paremman kuin koskaan! 

 
Sport-8 Pricerunnerin suuren sähköpyörätestin voittaja vuonna 2022! Evobike Sport-8 sai kaikista testatuista sähköpyöristä korkeimman luokituksen ja julistettiin parhaaksi sähköpyöräksi Pricerunnerin riippumattomassa sähköpyörätestissä. Evobike SPORT-8 250W on yksi myydyimmistä pyöristämme, sillä siinä on kahdeksan vaihdetta ja tehokas napamoottori takapyörässä – syystäkin!  

 

Malli 

Evobike SPORT-8 on urheilullinen retkeilymallinen sähköpyörä, joka sopii ihanteellisesti esimerkiksi työmatkalle. Vääntymätön alumiinirunko sekä runkoon integroitu litiumakku saavat sähköpyörän tuntumaan vakaalta ja mukautuvalta. Vuoden 2023 mallissa on päivitetty OLED-näyttö, joka on entistäkin pienempi ja tyylikkäämpi ilman, että se vaikuttaa näytettäviin tietoihin. Se sulautuu siististi ohjaustankoon, mikä minimoi törmäysvaurioiden riskin. Lisäksi ohjaustankoon jää enemmän tilaa pyöräkorien ja vastaavien kiinnittämiseen.  

 

 

Suorituskyky ja käyttö 

Ajoasennon saa muutettua sporttisesta pystympään, kiitos ohjaustankotolpan, jonka korkeutta ja kulmaa pystyy säätämään. Ohjaustangossa on myös tyylikäs taustavalaistu OLED-näyttö, jonka avulla pystyy säätämään moottoritehon avustusta viidellä tasolla. Näytöstä voi myös tarkastella akun varaustasoa, nopeutta, keskinopeutta, enimmäisnopeutta ja matkamittaria. Myös pyörän etu- ja takavaloja säädetään OLED-näytöstä. 

Akku on integroitu runkoon, mikä lisää reagoivuutta ja urheilullista ajotuntumaa sekä ohutta muotoilua. Sen ansiosta tavarateline on vapautettu esim. lastenistuinta varten. 

Evobike SPORT-8 -pyörässä on maineikkaan Shimanon kahdeksanvaihteinen ulkoinen vaihteisto, joka tarjoaa vähäisen vierintävastuksen ja laajan vaihdealueen. Kuten muissakin vaihdejärjestelmissä vaihdetta vaihdetaan polkiessa. Jarrusysteemi koostuu tehokkaista levyjarruista sekä edessä että takana. Näin ollen jarruteho on kunnollinen kaikissa tilanteissa. 

 

 

Toimintasäde 

Akkukantamaa on vaikea ilmoittaa tarkasti, sillä se on riippuvainen useasta ulkoisesta tekijästä, kuten ajotavasta sekä moottorin avustustasosta. Antaaksemme kantama-arvion akkukantama on 45-75 tai 55-85 km yhdellä latauksella. 

 

 

Moottori ja akku 

Evobike SPORT-8-mallin tehokas takapyörän napamoottori, jonka teho on 250 W, on peräisin laatumerkki Anandalta.  

Litiumakun kapasiteetti on 432 Wh tai 504 Wh. On mahdollista ladata akku sen ollessa paikallaan tai poistaa akku ja ladata muualla. 

Sport-8:ssa on nyt entistäkin tehokkaampi 3A-laturi, jonka ansiosta akku latautuu jopa 50 % aiempaa nopeammin. 

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna