KEVÄT-KAMPANJA

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

GPS-seuranta Bikefinder GPS-tracker BFG1T

169 €

(sis. alv)

Varastossa

Tuotekuvaus

Bikefinderin avulla saat vapauden pyöräillä ilman varkauden pelkoa. Pyörävarkaus on nykyään suuri sosiaalinen ongelma. Mutta BikeFinderilla on asiaan ratkaisu: huippumoderni seurantalaite, joka käyttää GPS-, GSM-ja Bluetooth-tekniikkaa. Tämä tekniikka on helppo integroida kaikentyyppisiin polkupyöriin. Laajennusmekanismi varmistaa, ettei ohjaustangon sisällä olevaa seurantalaitetta voi käytännössä poistaa ilman mukana toimitettuja erikoistyökaluja. BikeFinder tarjoaa myös sovelluksen, jolla voit seurata polkupyöräsi sijaintia ja ilmoittaa varkaudesta. BikeFinder-tiimi opastaa sinua pyörän takaisinsaamisessa. Alan johtava Tryg-pyörävakuutus antaa lisää mielenrauhaa. Kun olet ostanut laitteen, lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta ja osta sitten vakuutus. Vakuutus ostetaan helposti bikefinder.com-sivuston tai sovelluksen kautta. Asiakkaana otat suoraan yhteyttä Bikefinderiin, jos sinulla on kysyttävää. Voit tietysti maksaa kuukausittain ja myös pidemmän ajan edullisemmalla hinnalla. Kuukausimaksu alkaen 9,50 euroa jopa 29 euroa riippuen maksuvaihtoehdoista ja pyörän arvosta. Valitset itse tason, mutta vakuutus kattaa polkupyörät, joiden arvo on enintään 9369 Euroa.

 

Hyvä tietää! Tuote ei sovi Classic malleihin jos ei kahvat vaihdetaan Sport-8 kahvoihin.

  • Paino: 52 g.
  • Luokittelu: IP-65, FCC, CE.
  • Mitat: 221 x 92 x 61 mm.
  • Yhteensopivuus: Sopii kaikkiin ohjaustankoihin, joiden sisähalkaisija on 15-27 mm.
  • Akku: 960 mAh.
  • Laturi: 2,5 metrin USB-C-latauskaapeli mukana. Lue lisää tästä tuotteesta Bikefinderin sivulla https://bikefinder.com/fi/ Vakuutusehdot löytyy täältä https://bikefinder.com/wp-content/uploads/2020/09/terms-finland.pdf

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna