10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

ABUS Pro Shield Plus - Vakuutusyhtiön hyväksymä lukko

64,9 €

(sis. alv)

Varastossa

Tuotekuvaus

ABUS Pro Shield on Vakuutus-hyväksytty runkolukko modernilla designillaja 8,5 mm lukitusliittimellä. Liitin ja lukkomekanismi ovat molemmat valmistettu erikois-karkaistusta teräksestä. Helppo asennus usealla eri asennusvaihtoehdolla, olis sinulla raamikiinnikettä tai ei. Yhdistä tämä lukko Pro Shield lukkoketjulla lisäturvaksi.

- 8,5 mm teräsliitin - Kotelo, lukitusliitin sekä lukkomekanismin rakenneosat on kaikki valmistettu erikoisvalmisteisesta teräksestä - Suljinmekanismi sekä helppokiinnitteiset lisätarvikkeet lukkopesään - Eritys-suuri aukko - ABUS Plus-automaattisylinteri - Lukon mukana tulee 2 avainta - Älykäs NKR -toiminto (No-Key Hold) sallii avaimen irrottamisen myös kun lukko ei ole lukittu - Korkeus: 107 mm - Leveys: 59 mm - Paino 680 g Runkolukon lisäksi on suositeltavaa käyttää myös toista lukkoa, esim. ketjulukkoa. HUOM: Ei sovi Travel, Elegant ja Cargo pyörämalleihin!

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna