10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Säästä 900,0 €

Evobike Cargo Pro

2 599 €

(sis. alv)

3 499 €

Takaisin varastoon 2024-07-23

  • Säästät900,0 €
  • TESTIN PARAS - Aftonbladetin suuri sähköisten lastipyörien testi
  • Tilaa 4:lle lapselle
  • Pitkä käyttöikä ja korkea suorituskyky

Tuotekuvaus

Evobike Cargo Pro on ehdoton valinta, jos etsit sähköpyörää, jossa on erinomainen kantavuus ja johon mahtuu koko perhe.

Muotoilu

Evobike Cargo Pro on hyvin rakennettu sähköinen tavarapyörä, jossa on hienot komponentit ja tyylikäs muotoilu. Muotoilultaan Evobike Cargo Pro on sähköisen tavarapyörän mittapuulla ohut, mikä johtuu pitkälti siitä, että akku on piilotettu laatikon yhden istuimen alle. Pyörässä on mustaksi lakattu runko sekä yksityiskohdat harjatusta alumiinista ja nahasta, mikä antaa sähköpyörälle ylellisen ilmeen. Laatikossa on istuimet kahdelle, mutta tilaa on neljälle (!) lapselle, matkatavaroille tai lemmikeille. Jokaisessa istuimessa on säädettävä kolmipistevyö, ja pitkillä sivuilla on korkeussäädettävät turvakaiteet.

Suorituskyky ja käyttö

Moottori käynnistyy automaattisesti, kun aloitat polkemisen, ja avustaa enintään 25 kilometrin tuntinopeuteen. Voit valita, kuinka paljon moottori auttaa ohjaustangossa sijaitsevan tyylikkään OLED-näytön avulla, joka näyttää nopeuden ja matkamittarin. Halutessasi voit myös kytkeä sähköavustuksen kokonaan pois ja pyöräillä tavallisena polkupyöränä.

Toimintasäde

Sähköpyörien toimintasäde on aina vaikea määritellä, sillä se riippuu monista tekijöistä, erityisesti siitä, kuinka paljon autat polkemalla ja minkä avustustilan valitset. Karkean arvion antamiseksi annamme yleensä toimintasäteen olevan noin 40 km pienellä akulla tai 50 km suurella akulla latausta kohden.

Moottori ja akku

Evobike Cargo Pro on varustettu laadukkailla komponenteilla, eikä vähiten moottorilla ja akulla. Tehokas harjaton nokkamoottori, jonka teho on 250 W, on peräisin tunnetulta laatumerkiltä Bafangilta, ja se sijaitsee takapyörässä.

Litiumakku on saatavana kahdessa valittavassa koossa, 432 Wh ja 540 Wh. Akku voidaan ladata joko suoraan pyörässä tai irrottaa ja ladata muualla.

Toimitus, palautukset ja maksu

Laturi ja akku sisältyvät toimitukseen.

Evobike Cargo Pro toimitetaan pahvilaatikossa suoraan kotiovellesi. Pyörä on 95-prosenttisesti koottu ja vaatii sinulta vain pientä käsityötä. Viimeiset 5 % sisältävät ohjaustangon kiinnittämisen, rengaspaineen tarkistamisen ja akun lataamisen. Toimitus kestää yleensä 2-5 päivää kotiisi ilmaisella toimituksella.

Sinulla on tietenkin 14 päivän palautusoikeus. Palautettaessa tuote on oltava olennaisesti muuttumattomassa kunnossa. Lisävarmuuden vuoksi tarjoamme tavanomaisen palautusoikeuden lisäksi myös avoimen oston jopa 60 päivän ajan. Tämä koskee ehjiä pakkauksia.

*Kuvat eivät täysin vastaa todellisuutta. Kuvissa näkyy eri näyttö kuin se näyttö, joka toimitetaan pyörän mukana.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna