10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Mid-drive sähköpyörät

Keskimoottorin ansiosta pyörä tuntuu hyvin tasapainoiselta, ja avustusmoottori tuntuu hyvin luonnolliselta. Lyhyesti voisi sanoa, että keskimoottorin avulla polkiessa tulee olo, että jalat ovat hyvin vahvat, kun taas napamoottorilla tunnet, miten avustus tulee vetävästä pyörästä. Tunnetun Bafangin valmistamassa keskimoottorissa on paineanturi. Anturin ohjaama moottori lisää sitä enemmän voimaa mitä voimallisemmin poljet sen sijaan, että se sopeutuisi polkimien pyörimisnopeuteen. Tämä on suuri etu, sillä useimmitenhan on niin, että mitä voimakkaammin poljet, sitä enemmän haluat moottorin apua.

3 tuotetta

Säästä 800,0 €
Evobike SPORT-9 Mid-Drive - Naisten
Aftonbladet 4 plus elcyklar

Evobike SPORT-9 Mid-Drive - Naisten

Tehokas sähköpyörä, jossa on keskimoottori. Pyörä on valittu parhaaksi unisex/na...

Takaisin varastoon 2024-07-18

2 499 €
1 699 €
(sis. alv)
Säästä 800,0 €
Evobike SPORT-9 Mid-Drive - Miesten
Aftonbladet 4 plus elcyklar

Evobike SPORT-9 Mid-Drive - Miesten

Tehokas sähköpyörä, jossa on keskimoottori. Pyörä on valittu parhaaksi unisex/da...

Takaisin varastoon 2024-07-18

2 499 €
1 699 €
(sis. alv)
Säästä 1 000,0 €
Evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Naisten

Evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Naisten

Arvosteltu 5/5 Aftonbladetin suuressa sähköpyörätestissä! Nimettiin testin parha...

Varastossa

2 499 €
1 499 €
(sis. alv)

Keskiömoottorilla varustetut EvoBike-sähköpyörät


EvoBiken keskiömoottorilla varustettujen sähköpyörien valikoimaan – missä teknologia kohtaa mukavuuden ja suorituskyvyn. Keskiömoottorimme sähköpyörät on suunniteltu tarjoamaan sinulle ylivoimainen pyöräilykokemus, jossa jokainen polkaisu tuntuu sekä voimakkaalta että luonnolliselta. Mutta mikä tekee keskiömoottorista niin erityisen, ja miksi sinun pitäisi valita EvoBiken sähköpyörä tällä moottorityypillä? Tutkitaan.

 

Keskiömoottorin Edut


Tasapaino ja painojakauma: Yksi keskiömoottorin suurimmista eduista on sen sijoittaminen pyörän keskelle. Tämä tarjoaa paremman tasapainon ja painojakauman, mikä johtaa vakaampaan ja hallittavampaan ajokokemukseen.

Luonnollinen tuntuma: EvoBiken keskiömoottorijärjestelmä käyttää edistynyttä teknologiaa, jossa painetunnistin sovittaa moottoriavustuksen polkemisvoimasi mukaan. Tämä jäljittelee tunnetta, että sinulla on ylimääräistä voimaa jaloissasi, mikä tekee pyöräilystä sekä hauskempaa että tehokkaampaa.

Tehokkuus jokaisessa polkaisussa: Painetunnistimen ansiosta moottori tarjoaa enemmän voimaa kovemmin polkiessasi. Tämä tarkoittaa, että saat eniten apua juuri silloin kun sitä eniten tarvitset – täydellistä jyrkissä mäissä tai kun haluat lisätä vauhtia.

 

Miksi Valita EvoBike Keskiömoottori?


Laadukkaat komponentit: Käytämme vain parhaita komponentteja varmistaaksemme kestävyyden ja suorituskyvyn.

Soveltuu kaikille: Olitpa kokenut pyöräilijä tai aloittelija, keskiömoottorimme sähköpyörät tarjoavat sinulle muokattavan ja miellyttävän pyöräilykokemuksen.

Ympäristöystävällinen ja taloudellinen: EvoBiken sähköpyörällä et ainoastaan edistä vihreämpää ympäristöä, vaan säästät myös pitkällä aikavälillä vähentämällä matkakustannuksia ja ylläpitoa.

 

Kysymyksiä ja Vastauksia Keskiömoottorilla Varustetuista Sähköpyöristä


Mikä erottaa keskiömoottorin navamoottorista?


Keskiömoottori sijaitsee pyörän keskellä ja käyttää polkimia, mikä tarjoaa paremman tasapainon ja luonnollisemman pyöräilytuntuman. Navamoottorit sijaitsevat pyörien navoissa ja voivat aiheuttaa epätasaisen painojakauman.

 

Ovatko keskiömoottorilla varustetut sähköpyörät vaikeampia ylläpitää?


Ei, huolimatta edistyneestä teknologiasta, keskiömoottorimme sähköpyörät on suunniteltu helposti ylläpidettäviksi. EvoBike tarjoaa myös kattavaa tukea ja huoltoa.

 

Soveltuuko keskiömoottorilla varustettu sähköpyörä pitkille matkoille?


Ehdottomasti! Keskiömoottorimme sähköpyörät ovat täydellisiä pitkille matkoille tehokkaan voimansiirron ja mukavan ajokokemuksen ansiosta.

 

Miten keskiömoottori vaikuttaa pyörän akun kestoon?


Keskiömoottori on tehokas ja käyttää akun voimaa tavalla, joka maksimoi ajomatkan, joten voit nauttia pidemmistä reissuista huolehtimatta akun loppumisesta.

EvoBike on omistautunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen pyöräilykokemuksen keskiömoottorilla varustetuilla sähköpyörillämme. Tutustu valikoimaamme ja löydä uusi pyöräilyn maailma tänään.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna