10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Kokoontaitettavat sähköpyörät

Evobike Travel on ketterä kokoontaitettava sähköpyörä, jossa on takapyörään sijoitettu 250 watin napamoottori maineikkaalta Bafangilta sekä varustettu litiumakku rungon sisään integroituna. Todella hyvä ajotuntuma ja erittäin helppo taittomekanismi, johon ei tarvita työkaluja.

1 tuotetta

Säästä 400,0 €
Evobike Travel - Kokoontaitettava

Evobike Travel - Kokoontaitettava

Huippusijoitus useissa sähköpyörätesteissä! Evobike Travel on kätevä kokoontaite...

Varastossa

1 799 €
1 399 €
(sis. alv)

Taitettava sähköpyörä

Mikä on taitettava sähköpyörä?

Taitettava sähköpyörä sisältää kaikki tavallisen sähköpyörän käytännölliset ominaisuudet lisäominaisuutenaan se, että se on juuri sitä, taitettava. Tämä tarkoittaa, että voit helposti taittaa sähköpyöräsi ja nostaa sen auton tavaratilaan, säilyttää sitä ahtaassa autotallissa, laittaa sen yöjunan matkatavarasäilytykseen tai toimiston työpöydän alle.

Kannettavuus

Taitettavat sähköpyörät voidaan helposti taittaa hallittavampaan kokoon, mikä tekee niistä helppoja kantaa mukana joukkoliikenteessä, säilyttää autossa tai työpöydän alla toimistossa.

Säilytys

Niiden kompaktin koon ansiosta, kun ne ovat taitettuna, taitettavat sähköpyörät ovat helpompia säilyttää ahtaissa tiloissa, kuten pienissä asunnoissa tai toimistoissa, verrattuna perinteisiin pyöriin tai ei-taitettaviin sähköpyöriin.

Joustavuus

Ne tarjoavat yhdistelmän poljinvoimaa ja sähköistä avustusta, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon sekä liikuntaan että mukavuuteen. Käyttäjä voi valita polkevansa manuaalisesti, käyttävän sähköistä avustusta matkan helpottamiseksi tai yhdistellä molempia.

Läpikotaisin laadukkaat komponentit

Taitettavat sähköpyörämme on varustettu 36V litiumakulla, joka on integroitu siististi runkoon. Tämä tarjoaa tyylikkään ja hoikan muotoilun samalla, kun pyörä on erittäin vakaa. Evobike Travel on varustettu johdonmukaisesti korkealaatuisilla merkkikomponenteilla, joissa sähköjärjestelmä ja voimansiirto ovat keskiössä. Moottori on merkiltään Bafang ja litiumakun solut ovat Samsungilta, mikä takaa korkean luotettavuuden ja pitkän käyttöiän.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna