10-vuotisjuhla!

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Pyörävaunu lemmikki

Löydä Evobikesin ainutlaatuinen valikoima lemmikkien pyöräkärryjä. Täydellinen turvallisiin ja mukaviin pyöräseikkailuihin nelijalkaisten ystäviesi kanssa. Sijoittaminen Evobiken lemmikkien pyöräkärryyn on sijoitus laadukkaaseen aikaan lemmikkisi kanssa. Kärrymme yhdistävät turvallisuuden, mukavuuden ja kestävyyden tarjotakseen sinulle ja lemmikillesi parhaat edellytykset unohtumattomiin seikkailuihin. Tutustu valikoimaamme tänään ja koe vapaus ottaa paras ystäväsi mukaan kaikkialle!

1 tuotetta

Säästä 50,0 €
Pyörävaunu SunBee Tassen

Pyörävaunu SunBee Tassen

Pyörävaunu SunBeeTassen on notkea pyörävaunu sinulle, joka haluaa ottaa lemmikki...

Varastossa

249 €
199 €
(sis. alv)

 

Lemmikkien pyöräkärryt

 

Pyöräily ei ole vain erinomainen liikuntamuoto ihmisille; se tarjoaa myös ainutlaatuisen tavan tutkia maailmaa yhdessä lemmikkiemme kanssa. Evobikesin lemmikkien pyöräkärryjen valikoiman avulla voit helposti ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan seuraavaan seikkailuusi. Pyöräkärrymme on suunniteltu sekä mukavuutta että turvallisuutta ajatellen, jotta lemmikkisi voi nauttia matkasta yhtä paljon kuin sinä.

 

Miksi valita lemmikkien pyöräkärry Evobikesta?

 

Evobikesin lemmikkien pyöräkärryt ovat enemmän kuin vain kulkuväline; ne ovat investointi sinun ja lemmikkisi hyvinvointiin. Jokainen malli on huolellisesti suunniteltu varmistamaan, että lemmikkisi istuu turvallisesti ja mukavasti, tutkiessanne kaupungin katuja tai maaseudun teitä.

 

Lemmikkien pyöräkärryjemme ainutlaatuiset ominaisuudet

 

Pyöräkärrymme erottuvat joukosta käyttäjäystävällisen suunnittelunsa ja korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta. Helposti puhdistettavat pinnat, verkolla varustetut ilmanottoaukot ja katon turvallinen luukku ovat vain joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät kärryistämme ihanteellisia lemmikeille. Nämä ominaisuudet takaavat, että lemmikkisi saa raikasta ilmaa ja voi nauttia näkymistä samalla, kun se on suojattu sääolosuhteilta.

 

Turvallisuus ja mukavuus etusijalla

 

Turvallisuus on meidän ykkösprioriteettimme. Siksi pyöräkärryissämme on turvallisuusliput, heijastavat elementit ja tukeva rakenne, joka voidaan helposti kiinnittää useimpiin pyöriin. Lemmikkisi mukavuus on myös otettu vakavasti, pehmusteiden ja runsaan liikkumatilan ansiosta.

 

Ylläpito ja hoito

 

Pyöräkärrysi ylläpito on helppoa, kiitos vedenkestävien materiaalien ja helposti puhdistettavien pintojen. Tarjoamme myös vinkkejä ja neuvoja siitä, miten parhaiten huolehdit kärrystäsi, jotta se voi olla mukana monissa seikkailuissa tulevaisuudessa.

 

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

 

Voinko käyttää pyöräkärryä kaikissa sääolosuhteissa?

 

Pyöräkärrymme ovat vettähylkiviä ja voivat osittain kestää vettä. Parempaa vedenkestävyyttä varten suosittelemme kankaan kyllästämistä.

 

Miten tiedän, mikä koko sopii lemmikilleni?

 

Suosittelemme, että mittaat lemmikkisi pituuden ja korkeuden ja vertaat näitä mittoja kunkin kärryn ilmoitettuihin mittoihin.

 

Ovatko pyöräkärryt vaikeita koota?

 

Ei, pyöräkärrymme on suunniteltu olemaan helppoja koota ja purkaa, selkeiden ohjeiden kanssa, jotka tulevat jokaisen tuotteen mukana.

 

Voiko pyöräkärryä käyttää muihin tarkoituksiin kuin pyöräilyyn?

 

Ehdottomasti! Monet asiakkaamme käyttävät pyöräkärryjään lemmikkiensä mobiileina kotina leirintäalueilla tai muissa ulkoiluaktiviteeteissa.

 

Miten ylläpidän pyöräkärryäni parhaiten?

 

Puhdista kärry säännöllisesti miedolla saippualiuoksella ja tarkista kaikki kiinnikkeet ja liikkuvat osat varmistaaksesi, että ne ovat hyvässä kunnossa.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna