10-vuotisjuhla!

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Säästä 100,0 €

Pyörävaunu Evobike Yxlan Lajittele / harmaa

299 €

(sis. alv)

399 €

Varastossa

Tuotekuvaus

Evobike Yxlan on yleiskäyttöinen polkupyörän perävaunu, joka muuntaa helposti rattaiden, kärryn ja polkupyörän perävaunun välillä. Yleiskäyttöinen pyöräteline, joka sopii useimpiin polkupyöriin, tekee tästä kätevän kameran pyörällesi!

Suunnitelma

Täällä sinulla on monipuolinen polkupyöräperävaunu elämän erilaisiin käsitöihin! EvoBike Yxlan voidaan helposti muuntaa rattaista kärryksi tai polkupyörän perävaunuksi. Taitat mökin nopeasti niin, että vaunu mahtuu auton tavaratilaan. Parhaan mukavuuden takaamiseksi on pehmustettu istuin ja 5-pisteturvavyö lapsille ja sadekatolle sekä tummennetut sivuikkunat.

Täällä voit kuormata yhteensä 26 kg (suositellaan enintään 18 kg painaville lapsille) ja taka-akselin jousitusjärjestelmä antaa sinulle tasaisen ja mukavan ajon koko matkan.

Mallissa on kahvassa käsijarru, joka on myös säädettävissä. Seisontajarru on tietenkin mukana ja renkaat ovat 20" ilmatäytteisiä. Heijastimet takaavat hyvän näkyvyyden pyörillä ja vaunuilla. Runko on alumiinia, joten se on kevyt ja kestävä.

Malli noudattaa tietenkin Ruotsin liikenneviraston suosituksia, mikä tarkoittaa muun muassa selvästi näkyviä värejä, heijastimia takana ja pyörissä sekä viisipisteturvavöitä.

Evobike Väddö on vettähylkivä ja voi osittain kestää vettä. Parempaa vedenkestävyyttä varten suosittelemme kankaan kyllästämistä.

Mitat asennettuna (LBK): 107 x 75 x 103 cm

Säilytysmitat (Pbk): 100 x 60 x 28 cm

Pakkaustilan mitat:
Syvyys 60 cm
Pituus 20 cm
Leveys 50 cm
Istuin kattoon 60 cm

Toimitus, palautus ja maksu
EvoBike Yxlan toimitetaan pahvilaatikossa suoraan kotiovellesi.

Sinulla on tietenkin 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen yhteydessä tavarat on palautettava olennaisilta osin muuttumattomina. Lisäturvaa varten tarjoamme myös avoimen oston jopa 60 päiväksi tavallisen palautusoikeuden lisäksi. Tämä koskee avaamattomia pakkauksia.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna