10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Säästä 500,0 €

Evobike Cargo Duo

3 299 €

(sis. alv)

3 799 €

Varastossa

  • Säästät500,0 €
  • Täydellinen sähköpyörä pikkulapsiperheille
  • Tilaa kahdelle lapselle ylimääräisellä lastitilalla
  • Tehokas moottori

Tuotekuvaus

Evobike Cargo Duo -sähköpyörä on pohjimmiltaan kolmipyöräinen sähköpyörä, jossa on kaksoispyörät edessä ja vetopyörä takana. Edessä on polkupyöräkärryn kaltainen lokero, johon kaksi alle viisivuotiasta lasta mahtuu istumaan mukavasti. Kärryssä on kaksinkertaiset viisipistevyöt. Ne voidaan pujottaa uudelleen, jotta lapsi voisi istua keskellä ja paino jakautua tasaisemmin. Selkänojan takana on runsaasti säilytystilaa repulle, rantakassille tai parille ruokakassille.

Kolmipyöräisellä polkupyörällä ajaminen on aivan erilaista kuin tavallisella kaksipyöräisellä polkupyörällä ajo. Siksi voi kestää jonkin aikaa harjoitella, ennen kuin uuden kolmipyöräisen käyttö tuntuu luontevalta ja mukavalta. Mielestämme se on kuin oppisi ajamaan pyörällä uudestaan. Lue mielellään meidän opasta, ''vinkkejä ja opas'' alla, oppimaan lisää tästä!

Pyörän etuosan katto suojaa tuulelta ja roiskeilta, mutta se ei ole vedenpitävä, eikä suojaa jatkuvalta sateelta.

Evobike Cargo Duo -sähköpyörässä on tehokas ja harjaton 250 W apumoottori tunnetulta Bafangilta. Moottori käynnistyy automaattisesti, kun pyörää aletaan polkea, ja se avustaa noin 25 kilometrin tuntinopeuteen asti. Voit määrittää ohjaustankoon kiinnitetystä taustavalaistusta ja vedenpitävästä LCD-näytöstä, kuinka paljon moottoriapua haluat. Halutessasi voit myös kytkeä sähkökäytön kokonaan pois päältä ja pyöräillä kuten tavallisella polkupyörällä. LCD-näytössä näkyy myös nopeus ja matkamittari. Jos tarvitset moottorin apua pyörän ohjauksessa, voit pitää painiketta painettuna saadaksesi moottorin käymään 5 km/h nopeudella. Tämä on ns. kävelyapu.

Akussa on laadukkaat Lithium 18650 -kennot. Suorituskyky on 36 V 11 Ah, mikä tarkoittaa jopa 30–45 kilometrin pyöräilymatkaa avustustilasta, ajotyylistä ja kuorman painosta riippuen. Akun voi ladata joko suoraan pyörässä tai irrottaa ladattavaksi muualle.

Evobike Duossa on Shimano Altuksen vaihteisto, jossa on kahdeksan vaihdetta. Jarrujärjestelmä koostuu kolmesta yksittäisestä Bengalin hydraulisesta levyjarrusta – yksi jokaiselle pyörälle.

 

Pyörässä on LED-valot edessä ja takana sekä heijastimet.

Evobike Duo toimitetaan suoraan kotiisi kantotelineen kanssa. 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna