10-vuotisjuhla!

OSTA TÄÄLTÄ

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

Säästä 80,0 €

Pyöräkärry Evobike Grisslehamn

169 €

(sis. alv)

249 €

Varastossa

  • Säästät80,0 €
  • Tilaa huikeat 70 litraa
  • Tukeva teräskehys
  • Muovikori, joka on helppo ottaa pois

Tuotekuvaus

Evobike Grisslehamn on ultimaattinen peräkärry sinulle, joka tarvitset lisää lastitilaa pyöräretkillesi. Vaikuttavalla 70 litran kapasiteetilla ja kestävällä rautarungolla tämä kärry on suunniteltu kestämään ja auttamaan sinua kuljettamaan kaiken tarvitsemasi.

Suuri muovikori, joka on kooltaan 610 x 420 x 310 mm, tekee tavaroidesi pakkaamisen ja järjestämisen helpoksi. Muovipyörillä ja 16 tuuman täytettävillä renkailla varustettuna voit olla varma, että kärry rullaa sujuvasti ja turvallisesti millä tahansa maastolla.

Kokoaminen on helppoa kätevän pyöräkiinnikkeen ansiosta, ja kärry sisältää myös käytännöllisen kangaskatteen ja heijastimet lisänäkyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Kärryn mitat ovat 150 cm pituudessa, 63 cm leveydessä ja 93 cm korkeudessa, mikä tekee siitä riittävän tilavan mutta silti käsiteltävän päivittäisessä käytössä.

Olitpa sitten työmatkalla, ostoksilla tai luontoretkeilyssä, Evobike Grisslehamn helpottaa tavaroidesi kuljettamista mukavalla ja tehokkaalla tavalla.

Evobike Grisslehamn tarjoaa luotettavan ja käytännöllisen peräkärryn, joka tekee pyöräretkistäsi helpompia ja hauskempia.

Kapasiteetti: (70 litraa) Maksimikuorma: 40 kg pyöräkärrynä ja 60 kg kärrynä.

Pakkaukseen sisältyy:
1 x Muovikori
1 x Runko
1 x Pyöräkiinnike
2 x Täytettävä rengas
1 x Kangaskate
1 x Heijastinsarja

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna