SUMMER SALE: Säästä 800 € - anna tänä kesänä auton olla ja ota sähköpyörä!

Klikka tästä.

Markkinoiden paras takuupaketti

Testaa pyörää 14 päivää

Turvalliset maksut Klarna

Testaa kotona

Me EvoBike.fi:llä haluamme, että sinä, asiakkaamme, olet täysin tyytyväinen ostokseesi meiltä. Tavallisissa pyöräliikkeissä sinulla on rajoitettu mahdollisuus testata pyöriä ennen ostopäätöstä. Jos tilaat pyörän verkkokaupasta, sinulla on aina oikeus perua kauppa, mikäli et ole tyytyväinen. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat "tarkastella" uutta pyörääsi. Me haluamme mennä pidemmälle. EVOBIKELTÄ ostaminen on vielä turavllisempaa kuin läheltäsi löytyvästä liikkeestä!Uniikki mahdollisuus!

Tarjoamme sinulle uniikkia mahdollisuutta testata uutta sähköpyörässi 14 päivän ajan. Olemme varmoja, että olet tyytyväinen EvoBike sähköpyörääsi. Tästä syystä annamme sinulle mahdollisuuden testata pyörää kunnolla, kaikin mahdollisin tavoin. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen pyörääsi, voit palauttaa sähköpyörän meille, kokeilujakson kaupanpurun ehtojen puitteissa, vaikka pyörää on käytetty. Maksat tällöin pyörästä ainoastaan palautusrahtikulut, 25€ kaksipyöräisestä, 40€ kolmipyöräisestä ja 60€ tavarapyörästä. Loput rahat saat kokonaisuudessaan takaisin!Tämän tarjouksen ehtoina ovat seuraavat:

  • Maksimissaan 50 km ajoa
  • Alkuperäinen pakkaus ja pakkausmateriaalit tulee säilyttää, ja pyörä palauttaa hyvin niihin pakattuna.
  • Pyörä ei saa olla vahingoittunut, normaalien testijakson käytöstä aiheutuneiden jälkien lisäksi.

Tietoja Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää täältä

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti kanssamme

soumenvarmakauppaKlarna