COVID-19: Jatkamme tavaroiden lähettämistä tavalliseen tapaan. Pieniä viiveitä saattaa esiintyä, mutta teemme parhaamme että toimitamme tilaukset niin pian kuin mahdollista.

EvoBike varkaussuojamerkintä


Joka vuosi Suomessa varastetaan tuhansia pyöriä. Jotta voisimme vaikeuttaa varastetun sähköpyörän myyntiä, olemme lisänneet kaikkien vuoden 2017 sekä uudempien mallien runkoon varkaussuojamerkinnän.

Kun olet ostanut EvoBike sähköpyörän, voit kätevästi käydä Evobike.fi/owner osoitteessa ja reksiteröidä pyöräsi runkonumeron yhteystietoihisi. Pyörän runkoon lakattu tarra opastaa pyörän tämänhetkisen omistajan tietojen tarkistamisessa. Tällä tavoin haluamme turvata EvoBike -pyöräsi paremmin varkaudelta sekä minimoida mahdollisuuden myydä varastettua EvoBike:a eteenpäin. Mikäli joku löytää varastetun EvoBike pyörän, vie vain hetken etsiä sen nykyinen omistaja järjestelmästämme pyörän runkonumerolla.

Haluatko muuttaa EvoBike sähköpyöräsi omistajan tiedot?
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, niin lähetämme sinulle omistajanvaihdoslomakkeen.
+358 9 42450203
Puhelimen aukioloajat
Ma-Pe (Arkisin)
10-13 & 14-15
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää