Tietoa meistä
Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Kun ostat Evobiken, voit olla varma, että saat sähköpyörän, jonka yksityiskohdissa ei ole pihtailtu. Yli 20 vuoden sähköpyöräalan kokemuksella suunnittelijamme ovat suunnitelleet sähköpyöriä, jotka eivät vain kestä kovia pohjolan olojamme, vaan joilla ajaminen tuntuu myös upealta. Komponentit on sen vuoksi valittu tunnetuilta toimittajilta kuten esimerkiksi Shimano, Samsung, LG ja Tektro.

Me Evobikella haluamme, että voisit hankkia itsellesi todella laadukkaan pyörän tarvitsematta maksaa siitä omaisuuksia. Tavoitteenamme on tarjota aina markkinoiden edullisimmat sähköpyörät. Olemme osallistuneet usein riippumattomiin sähköpyörätesteihin ja voittaneet ensimmäisen palkinnon lukuisissa testeissä. Menestysreseptimme ansiosta meistä on tullut eräs Pohjoismaiden johtavista sähköpyörien toimittajista.

Evobike.fi on osa Nordbutiker-ketjua. Nordbutiker on verkkokauppa, jonka päätuoteryhmä ovat kevyet, sähkökäyttöiset ajoneuvot, kuten sähköpyörät ja sähkömopedit, sähköpotkulaudat ja sähkökäyttöiset senioriskootterit.

Meillä on Pohjoismaissa joukko itse kehittämiämme verkkokauppoja, joissa myymme omia tuotemerkkejämme. Aloitusvuodesta 2007 lähtien olemme Pohjoismaissa toimittaneet sähkökäyttötuotteita yli 200 000 tyytyväiselle asiakkaalle. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Ruotsissa, aivan Tukholman ulkopuolella, missä meitä on tätä nykyä noin: 35 työntekijää.
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää