Evobike - Testivoittaja vuosina 2018 ja 2019


Evobike.se-verkkosivuilta löydät markkinoiden edullisimmat sähköpyörät. Haluamme, että voisit hankkia itsellesi todella laadukkaan pyörän tarvitsematta maksaa siitä omaisuuksia. Monissa suurissa ruotsalaisissa sähköpyörätesteissä Evobike on valittu "Testin parhaaksi", viimeisimmän kerran Aftonbladet-lehdessä kun se testasi 24 eri sähköpyörää keväällä 2019.

Vuoden 2019 testissä Evobiken Sport-8 oli ainoa 24 sähköpyörästä, joka sai parhaan kaikista korkeimman avosanan 5/5 Plus ja valittiin sen ansiosta testivoittajaksi. Testissä vain seitsemän pyörää sai arvosanan 4 Plus tai enemmän - niistä kolme oli Evobiken pyöriä!

Vuonna 2018 sekä Aftonbladet- ja Vi Bilägare-lehti arvioivat Evobike Sport-8-keskimoottorimallin ?Parhaaksi testissä?, samalla kun muut testissä olleet mallimme saivat arvioiksi "Hintalöytö!" ja "Löytö!". Citybikes-segmentissä testattiin Evobike Classic-7 ja Evobike ECO-7. Verrattuna muiden merkkien, kuten Crescentin ja Monarkin vastaaviin malleihin, Evobike pärjäsi oikein hyvin ja suoriutui paremmin tai yhtä hyvin vaikka kilpailijoiden mallit olivat jopa 50% kalliimpia. Alla otteita testeistä:

Evobike Sport-8
Aftonbladetin vuoden 2019 suuren pyörätestin voittaja! Evobiken Sport-8 oli ainoa sähköpyörä, joka sai parhaan mahdollisimman avosanan 5/5 Plus-arvosanan ja nimettiin sen ansiosta testivoittajaksi kaikissa kategorioissa.

"Laatu tuntuu kaikkialla tasaiselta ja hintansa puolesta sitä on vaikea ylittää kun arvioidaan, mihin se pystyy ja millainen se on ajaa" ... "Evobikes urheilumalli on kevyesti ajettava hybridi.". Evobiken Sport-8 sai vuoden 2018 testissä myös laatusanan "LÖYTÖ!". Evobike Sport-8:aa on saatavissa sekä korkea- että matalarunkoisena. Malli on saatavissa myös Sport-7-versiona sinulle, joka haluat napavaihteiston ja jalkajarrun.

Lue lisää Evobike Sport-8:sta klikkaamalla tästä.


Evobike Sport-8 Mid-drive
Toinen kahdesta sähköpyörästä, jotka keräsivät täydet 5/5 pistesaaliin! Testatussa mallissa on naisten-/unisexrunko ja on tästä syystä testin "BÄSTA DAM", paras naisten malli. Malli on saatavana myös perinteisellä miestenrungolla. "Tämä on todella hyvä ja edullinen sähköpyörä, joka sopii paremmin, kuin hyvin työmatkoille"... "Kun testasimme pyörää mäessä, jossa tavallisella retkipyörällä olisi ollut vaikeuksia, EvoBike liukui ylös ilman, että polkijan tarvitsi polkea juuri lainkaan kovempaa. Testin paras naisten-/unisexmalli."

Lue lisää EvoBike Sport-8 Mid-Drive mallista täältä.


Evobike Classic
EvoBike Classic on mukava designpyörä, joka ansaitsi testissä arvosanan "HINTALÖYTÖ". Käytettävyys- ja ajokokemustesteissä tämä malli sai tasatuloksen huomattavasti kalliimpien kilpailevien mallien, kuten Cresent ja Ecoride, kanssa ja malli sai enenmmän pisteitä kuin kaksi tunnetun Monarkn El-Karin-mallia. todetaan, että "EvoBike Classicilla saa rahalleen enemmän vastinetta".
Classic sarjan pyörät on saatavilla kolme- tai seitsemänvaihteisena, sekä miesten, että naistenrungolla..

Lue lisää EvoBike Classic pyöristä klikkaamalla tästä.


Evobike ECO-7
Evobike ECO-7 on perinteisen mallinen, rungoltaan moderinin kaksivärinen pyörä.. Mallia verrattiin testissä huomattavasti kalliimpiin sähköpyörämerkkeihi kuten Ecoride-malleihin. ECO-7:n kanssa samaa hintaluokkaa olevia pyöriä, kuten Lifebike, kommentoitiin seuraavasti "[Lifebike Chick+] tuntuu paljon yksinkertaisemmalta, kuin esimerkiksi verrattava Ecoride Ambassador tai EvoBike ECO-7." EvoBike ECO-sarjan sähköpyörä on saatavilla kolmi- tai seitsemänvaihteisena, sekä miesten- että naisten-/unisexrungolla.

Lue lisää EvoBike ECO-7 pyöristä klikkaamalla tästä.


Evobike Travel
EvoBike Travel yllätti molemmat Aftonbladet- sekä Vi Bilägar-lehden testipaneelit vakaudellaan, ominaisuudella, joka ei ole kokoontaitettavien sähköpyörissä itsestäänselvyys. Pienempikokoisilla renkailla varustettujen pyörien ei yleensä koeta saavuttavan tarpeeksi suurta nopeutta. Tämä ei pidä paikkaansa EvoBike Travelin kohdalla. Vi Bilägare kommentoi; "Sähkömoottorin teho kompensoi pieniä renkaita, mitä nopeuteen tulee." EvoBike Travel ei siis ole ainoastaan tarkoitettu helposti mukana autossa, veneessä tai asuntovaunussa kuljetettavaksi, vaan se soveltuu myös joustavaksi ja kompaktiksi käyttöpyörävaihtoehdoksi.

Lue lisää EvoBike Travel mallista täältä.
Evobike Cargo
Pyöräkausi 2019:n lopussa Aftonbladet teki laajan laatikkopyöriä koskeneen testin, jossa testiraati arvioi kaikkien testiin osallistuneiden pyörien toiminnallisuutta, käyttäjäystävällisyyttä, ajotuntumaa, turvallisuutta ja edullisuutta. Olemme luonnollisesti erittäin ylpeitä siitä, että Evobike Cargo PRO-pyörämme arvioitiin testivoittajaksi ja sai kokonaista 14 pistettä 15 mahdollisesta!

Voit lukea koko testin täällä.
Lue lisää Evobike Cargo PRO:sta klikkaamalla tästä.

Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää