Evobike - Testin paras


Evobike.fi verkkokaupasta löydät sähköpyöriä markkinoiden parhailla hinnoilla. Tahdomme antaa kaikille mahdollisuuden ostaa laadukkaan sähköpyörän joutumatta maksamaan siitä mansikoita. Kun pyöriämme testattiin Ruotsin vuoden 2018 suurimmassa sähköpyörätestissä, testipaneeli oli yksimielinen siitä, että Evobikeltä saat yksinkertaisesti hintaansa nähden "eniten" pyörää!

EvoBike Sport-8 Mid-Drive malli nimettiin "Best in test", eli parhaaksi sähköpyöräksi molempien, sekä Aftonbladet:n, että Vi Bilägare:n (Ruotsin suurin kulkuvälinelehti) testeissä, ja muita mallejamme kehuttiin "Prisfynd!" sekä "Fynd!" nimillä. City-pyörä osiossa testattiin EvoBike Classic-7 sekä Evobike Eco-7 mallejamme. Verrattuna samankaltaisiin malleihin muilta merkeiltä, kuten Cresent ja Monark, EvoBike erottui edukseen, ja suoriutui testistä jopa paremmin, tai yhtä hyvin, vaikka jotkin kovat kilpailevat mallit ovat lähes 50% kalliimpia. Alla otanta testeistä:Evobike Sport-8 Mid-drive
Yksi kahdesta sähköpyörästä, jotka keräsivät täydet 5/5 potit! Testatussa mallissa on naisten-/unisexrunko ja on tästä syystä testin "BÄSTA DAM", paras naisten malli. Malli on saatavana myös miestenrungolla. "Tämä on todella hyvä ja edullinen sähköpyörä, joka sopii paremmin, kuin hyvin työmatkoille"... "Kun testireittimme kohtasi mäen, jossa tavallisella touringpyörällä olisi ollit vaikeuksia, EvoBike liukui ylös ilman, että polkijan tarvitsi polkea juuri lainkaan kovempaa. Testin paras naisten-/unisexmalli."

Lue lisää EvoBike Sport-8 Mid-Drive mallista täältä.


Evobike Classic
EvoBike Classic on mukava designpyörä, joka ansaitsi testissä "PRISFYND" eli hintalöytö tittelin. Käytettävyys ja ajokokemus testeissä tämä malli sai tasatuloksen huomattavasti kalliimpien kilpailevien mallien, kuten Cresent ja Ecoride, kanssa ja malli sai paremman pisteytyksen, kuin kaksi mallia tunnetulta Monarkilta, El-Karin kirjoittaa, että "EvoBike Classicilla saa rahalleen enemmän vastinetta".
Classic sarjan pyörät on saatavilla kolme- tai seitsemänvaihteisena, sekä miesten, että naisten-/unisexrungoilla.

Lue lisää EvoBike Classic pyöristä klikkaamalla tästä.


Evobike Sport-8
"EvoBiken sporttimalli on hybridi, jota on helppo ajaa." EvoBike Sport-8 on palkittu testissä tittelillä "FYND" eli löytö, ja on yksi harvoista pyöristä, jotka saivat 4/5 pisteet. Sport-8 sai paremmat pisteet, kuin huomattavasti kalliimpi Cresent Elis malli, jonka hinta parhaimmillaan on 50% kalliimpi.
EvoBike Sport-8 testattiin miesten rungolla, mutta se on saatavilla myös naisten-/unisexrungolla. Malli on myös saatavana seitsemänvaihteisena Sport-7 versiona, niille, jotka haluavat pyöräänsä ennemmin napavaihteet sekä jalkajarrun.

Lue lisää EvoBike Sport-8 pyöristämme täältä.


Evobike ECO-7
Evobike ECO-7 on perinteisen mallinen pyörä modernilla kaksivärisellä rungolla. Mallia verrattiin testissä huomattavasti kalliimpiin sähköpyörämerkkien, kuten Ecoride, malleihin. ECO-7 kanssa samaa hintaluokkaa olevia pyöriä, kuten Lifebike, kommentoitiin seuraavasti "[Lifebike Chick+] tuntuu paljon yksinkertaisemmalta, kuin esimerkiksi verrattava Ecoride Ambassador tai EvoBike ECO-7." EvoBike ECO sarjan sähköpyörä on saatavilla kolmi- tai seitsemänvaihteisena, sekä miesten- että naisten-/unisexrungolla.

Lue lisää EvoBike ECO-7 pyöristä klikkaamalla tästä.


Evobike Travel
EvoBike Travel yllätti molemmat Aftonbladetin sekä Vi Bilägarin testipaneelit vakaudellaan, ominaisuudella, joka ei ole kokoontaitettavien sähköpyörien keskuudessa itsestäänselvyys. Pienempikokoisilla renkailla varustettujen pyörien ei yleensä koeta saavuttavan tarpeeksi suurta nopeutta. Tämä ei pidä paikkaansa EvoBike Travelin kohdalla. Vi Bilägare kommentoi; "Sähkömoottorin teho kompensoi pieniä renkaita, mitä nopeuteen tulee." EvoBike Travel ei siis ole ainoastaan tarkoitettu helposti mukana autossa, veneessä tai asuntovaunussa kuljetettavaksi, vaan se soveltuu myös joustava ja kompakti vaihtoehto käyttöpyöräksi.

Lue lisää EoBike Travel mallista täältä.


Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää