Testaa pyörää kotona


Me EvoBike.fi:llä haluamme, että sinä, asiakkaamme, olet täysin tyytyväinen ostokseesi meiltä. Tavallisissa pyöräliikkeissä sinulla on rajoitettu mahdollisuus testata pyöriä ennen ostopäätöstä. Jos tilaat pyörän verkkokaupasta, sinulla on aina oikeus perua kauppa, mikäli et ole tyytyväinen. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat "tarkastella" uutta pyörääsi. Me haluamme mennä pidemmälle. EVOBIKELTÄ ostaminen vielä turavllisempaa kuin läheltäsi löytyvästä liikkeestä!

Uniikki mahdollisuus!
Tarjoamme sinulle uniikkia mahdollisuutta testata uutta sähköpyörässi 14 päivän ajan. Olemme varmoja, että olet tyytyväinen EvoBike sähköpyörääsi. Tästä syystä annamme sinulle mahdollisuuden testata pyörää kunnolla, kaikin mahdollisin tavoin. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen pyörääsi, voit palauttaa sähköpyörän meille, kokeilujakson kaupanpurun ehtojen puitteissa, vaikka pyörää on käytetty. Maksat tällöin pyörästä ainoastaan palautusrahtikulut, 2 euroa kilolta. Loput rahat saat kokonaisuudessaan takaisin! Tämän tarjouksen ehtoina ovat seuraavat:

- Maksimissaan 50 km ajoa

- Alkuperäinen pakkaus ja pakkausmateriaalit tulee säilyttää, ja pyörä palauttaa hyvin niihin pakattuna.

- Pyörä ei saa olla vahingoittunut, normaalien testijakson käytöstä aiheutuneiden jälkien lisäksi.

Showroom Norrtäljessä
Sinun on myös mahdollista halutessasi käydä showroomissamme Gösvägen 28 Norrtäljessä, Ruotsissa, 45min Tukholmasta pohjoiseen. Olemme avoinna 09.00 - 16.00 (Ruotsin aikaa). Jos siis tiesi käy tänne päin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin varaamme sinulle esittelyajan!
+358 9 42450203
Puhelimen aukioloajat
Ma-Pe 10-13 ja 14-15
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää