Sähköpyörät keskimoottorilla

Testien paras
Evobike Mid-Drive on osallistunut ruotsalaisten Aftonbladet- sekä Vi Bilägare- (Ruotsin suurin autolehti) -lehtien suuriin sähköpyörätesteihin. Molemmissa testeissä malli nimettiin kategoriansa parhaaksi sähköpyöräksi!

Evobike Mid-Drive lyhyesti
Evobike Mid-Drive sähköpyörän moottori, kuten nimestä voi päätellä, on sijoitettu pyörän keskiosaan. Keskelle sijoitetun moottorin ansiosta pyörä tuntuu hyvin tasapainoiselta, ja moottorin avustus luonnolliselta. Yksinkertaisesti voisi sanoa, että keskimoottorin avulla polkiessa tulee olo, että jalat ovat hyvin vahvat, kun taas napamoottorilla avustus tulee vetävästä pyörästä.

Evobike Mid-drivessa on painesensori - mikä se on?
Sähköpyörissä sähkömoottori aloittaa avustamisen automaattisesti, kun pyörää aletaan polkea. On kaksi tapaa, joilla pyörä tunnistaa, että polkimia poljetaan; joko polkimien liikkeestä tai aistimalla, kuinka kovaa polkimia painetaan. Liikesensoriin pohjautuva pyörä avustaa sitä enemmän, mitä nopeammin polkimia poljetaan. Painesensoriin pohjautuva pyörä taas avustaa sitä voimakkaammin, mitä enemmän polkiessa joutuu käyttämään voimaa.

Elcykel EvoBike Sport-8 Mid-Drive 250W 2021 - Vit, Dam
   
1 895€
(Alkuperäinen hinta: 1 995€)
   Arvioitu saapumisaika varastolle  20-06-2021
Elcykel EvoBike Sport-8 Mid-Drive 250W 2021 - Svart, Herr
  
1 895€
(Alkuperäinen hinta: 1 995€)
   Arvioitu saapumisaika varastolle  31-05-2021
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää