Sähköpyöräpakkaus Bafang Mid-drive 750W 48V

Alkuperäinen hinta: 749€
699€
 Ilmainen toimitus!
Saatavuus
   Vain muutama varastossa 
 
 
Katso YouTube-videomme!

TuotekuvausBafang 48V 750W elcykelkit är ett snyggt sätt att konvertera din cykel till eldrift.


Bafang 48V 750W sähköpyöräpakkaus on tyylikäs tapa tehdä pyörästäsi sähköinen. Keskusmoottori tarjoaa matalan painopisteen ja vähän johtoja. Lisäksi sähköpyöräpakkaus sisältää suuremman vääntömomentin kuin tavallinen napamoottori. Pakkaus sopii useimmille polkupyörille (lukuun ottamatta pyöriä, joissa on jalkajarrut)! HUOM: 750W-moottori on huomattavasti tehokkaampi ja voimakkaampi, kuin tavallinen napamoottori!!!!

- 8Fun harjaton 48V 750W keskimoottori
- Huippunopeus 40-50 km/h
- LCD PAS-ohjauspaneeli
- Moottorin paino: 3,7kg

Miksi OSTAISIN Bafang SÄHKÖPYÖRÄPAKKAUKSEN?

1) Koska se on tyylikäs! Huomaamaton muotoilu integroidulla elektroniikalla/PAS-sensori minimoi johdotuksen.

2) Koska se on varustettu on suurella vääntömomentilla! Huomattavasti enemmän voimaa, kuin tavallisella napamoottorilla.

3) Koska se on hiljainen! Hiljaisempi kuin monet muut polkupyörien sähkömoottorit.

4) Asennuksesta/kokoamisesta tulee supervakaa! Matala painopiste toimii kuin purjeveneen köli.

5) Erinomainen suorituskyky maastossa! Takavedolla on parhaat MTB:t.


MIKSI EN OSTAISI Bafang SÄHKÖPYÖRÄPAKKAUSTA?

- Hyvä kysymys! Mahdollisesti jos sinulla on pyörä, jossa on jalkajarrut tai joku muu erityinen osa, johon paketti ei sovi (ks. tämän sivun alareuna).

Jos olet kiinnostunut ostamaan sähköpyörän jossa on keskusmoottori: olet saapunut oikeaan paikkaan. Bafang-sähköpyöräpakin ominaisuudet ovat kilpailukykyisiä markkinoiden kalleimpien sähkömoottoreiden kanssa. Bafang 48V 750W-moottoripakkaus tarjoaa erinomaisen kokonaisuuden: vahvan vääntömomentin, korkean tehokkuuden, alhaisen virrankulutuksen ja hiljaisen moottorin. Keskusmoottorit välittävät virtaa polkupyörän vaihteiden välityksellä, mikä tarkoittaa sitä, että moottori voi toimia optimaalisella nopeustasolla ja näin ollen sillä on erittäin korkea tehokkuus. Huippunopeus noin 40-50 km/h, riippuen renkaiden koosta ja pyörätyypistä.

Bafang sähköpyöräpakkaus korvaa jo olemassa olevan kampisetin. Voit siis vaihtaa pyöräsi kammet ja alakiinnikkeen sähköpyöräpakkaukseen. Moottori on integroitu sähkölaatikolla, minkä seurauksena sen sähköpyöräpakin asennus vaatii suhteellisen vähän johdotusta.

Moottorin jatkuva teho on 750W. Sen vääntömomentti sopii täydellisesti maastoon. Myös kaasuvipu sisältyy hintaan niitä varten, jotka haluavat kiitää eteenpäin polkematta ollenkaan. Maastoon tarkoitettu keskusmoottori on erinomainen verrattuna perinteiseen etupyörässä olevaan napamoottoriin. Ylämäkeä ajaessa moottori käyttää takarenkaita, ja voimassa olevaa takavaihtojärjestelmää (joka on luultavasti huomattavasti parempi kuin ne, jotka sisältyvät sähköpyöräpakin takanapaan).

Tämä sähköpyöräpakkaus sisältää myös tyylikkään ja käytännöllisen LCD- ohjauspaneelin, jota käytetään moottorin toiminnan ohjaamiseen (esim. kuinka paljon moottoria haluat käyttöön polkemisen avuksi). Lisäksi LCD-ohjauspaneeli sisältää nopeusmittarin. Pakki sisältää myös pimeällä ajoa varten tyylikkään sinisen takavalon.


PAKKAUS SISÄLTÄÄ:

 • 8Fun harjattoman 48V 750W-moottorin
 • Moottoriin integroidun sähkölaatikon
 • Moottoriin integroindun yhdeksän tason PAS-tunnistimen
 • Kaasuvipun
 • LCD PAS-ohjauspaneelin
 • 46T suojarenkaan
 • Jarruvivun
 • Oikean ja vasemman poljinkammen
 • Nopeussensorin magneetilla
 • Vedenpitävä johdotuksen ja pikalukitusliittimet
 • Moottorin paino: 3,7kg


SOPIIKO Bafang SÄHKÖPYÖRÄPAKKAUS minun pyörälleni?

Bafang sähköpyöräpakkaus on suunniteltu sopimaan useimmille tavallisille polkupyörille. Pakkaus soveltuu myös pyörille, joissa on napavaihteet, ellei pyörässä ole jalkajarruja. Tavallisella polkupyörillä tarkoitetamme malleja, joiden alareunan kiinnikkeen kehysleveys on 68-73mm ja sisähalkaisija 35 mm. Sähköpyöräpakki ei poikkeuksellisesti sovi tietyille erikoispyörille, joissa on sellaiset poljinkammet, jotka kuuluvat runkorakenteeseen kokoa ""S"". Joidenkin klassisten naistenpyörien alhainen runkorakenne on sellainen, että runkoputki osoittaa suoraan eteenpäin poljinkammesta. Keskimoottori on kuitenkin mahdollista asentaa tällaiselle rungolle, jos moottori väännetään alaspäin. Haittapuolena on kuitenkin se, että maavara on pieni. Suosittelemme asentamaan sähköpyöräpakin sellaisille pyörärungoille, joiden runkoputki osoittaa suoraan ylös kampea.

Jos sinulla on polkupyörä, jossa on etuosan ketjuvaihteet, Bafang sähköpyöräpakkaus ei valitettavasti sovi pyörääsi. Tämä johtuu siitä, että saat uusia kampia, joissa on vaan yksi vaihde (46T) asennettuna.

Huomio: Toimiakseen kunnolla, tarvitset sähköpyöräpakkauksen lisäksi ylimääräisiä 48V paristoja! Suosittelemme käyttämään litium-paristoja tämäntyyppisille moottoreille. Litium-paristoilla on paras suorituskyky, alhaisin paino ja pisin käyttöikä – ne maksavat itsensä takaisin pitkällä tähtäimellä!Muut ovat katsoneet myös:
Elcykelkit Bafang Mid-drive 250W 36V
Sähköpyöräpaketti Bafang Mid-drive 250W 36V
599€
Lithiumbatteripaket 36v 10Ah Samsung för rammontering inkl laddare
Litiumakkusetti 36v 10Ah Samsung runkokiinnikkeeseen
419€
Lithiumbatteripaket 48v 10Ah Samsung för rammontering inkl laddare
Litiumakkusetti 48v 10Ah Samsung runkokiinnikkeeseen sis. laturin
449€
Elcykelkit Evokit Bafang 36V 250W
Säköpyöräsetti Evokit Bafang 36V 250W
349€
Elcykelkit Evokit Dapu 48V 500W
Sähköpyöräpaketti Evokit Dapu 48V 500W
469€
Lithiumbatteripaket elcykel, 36V 10,4Ah Samsung inkl. pakethållare och laddare - 2019 version
Litiumakkusetti sähköpyörään, 36V 10,4Ah Samsung, sis. tavaratelineen ja laturin - 2019 versio
395€
Lithiumbatteripaket elcykel, 48V 10,4Ah Samsung inkl. pakethållare - 2019 version och laddare
Litiumakkusetti sähköpyörälle 48V 10,4Ah Samsung, sis. tavaratelineen ja laturin - 2019 versio
449€
Elcykelkit Bafang Mid-drive 750W 48V
Sähköpyöräpakkaus Bafang Mid-drive 750W 48V
699€
+358 9 42450203
Puhelimen aukioloajat
Ma-Pe 10-13 ja 14-17
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää