Sähköinen Tavarapyörä EvoBike Cargo XL - Kokoamaton

Alkuperäinen hinta: 2 195€
2 095€
 Ilmainen toimitus kotiin!
Saatavuus
   Ei varastossa   Tilaa ilmoitus, kun tuote on taas saatavilla.
 
 
Klikkaa sinistä sähköpostikuvaketta ja olemme sinuun yhteydessä kun tuote on taas saatavilla.

TuotekuvausLådcykel EvoBike Cargo XL är en robust modell med lättrullande 24" framhjul samt 26" bakhjul. Denna modell är utrustad med ett mycket effektivt bromsystem bestående av dubbla hydrauliska skivbromsar samt V-broms bak. Lådan är även större jämfört med EvoBike Cargo. Cargo XL har en borstlös navmotor med 250W effekt i baknavet, 36V lithiumbatteri med celler från Samsung och sex växlar från Shimano.Tavarapyörä EvoBike Cargo XL on tukeva malli 24 tuuman eturenkailla ja 26 tuuman takarenkaalla. Tämä malli on varustettu hyvin tehokkaalla jarrusysteemillä, joka koostuu hydraulisista levyjarruista, sekä takarenkaan V-jarrusta. Laatikko on myös isompi verrattuna EvoBike Cargoon. Cargo XL:n moottori on harjaton napamoottori, ja akku on 36V litiumakku Samsungin kennoilla ja pyörässä on Shimanon kuusi vaihteinen vaihteisto

EvoBike Cargo XL -malli on juuri niille, jotka haluavat ottaa ultimaattisen käytön irti pyörästä! Tällä tavarapyörällä sinulla on aina mahdollista kuljettaa asioita, oli se sitten ostoksia tai lapsia. Tässä mallissa on erikoissuuri laatikko. Mallissa on 250W harjaton napamoottori ja kuusi vaihdetta Shimanolta. Cargo XL on varustettu hyvin tehokkaalla levyjarrusysteemillä, joka koostuu hydraulisista kaksoislevyjarruista. Jarrujen hydrauliikka takaa hyvin tarkan ja tehokkaan jarrutuksen, ja vaatii ajan myötä vain minimaalista ylläpitoa. Pyörän takarenkaassa on myös perinteinen V-jarru, eli yhteensä pyörässä on kolme jarrua. Tärkeää, kun pyörään on lastattu raskas lasti.

Harjaton napamoottori on Dapun laatumoottori, jota kontrolloidaan ohjaustankoon kiinnitetyllä LCD-näytöllä. Moottoriteho on 250W, ja tuottaa avustusta jopa 25 km tuntinopeuteen. Voit valita, paljonko haluat moottorin avustavan kuudella tasolla. Voit toki myös ajaa pyörällä ilman moottorin avustusta. Periaatteessa pyörä käyttäytyy kuin normaali sähköpyörä, sillä moottorivastus on hyvin alhainen. Ohjaustangon paneeli on digitaalinen ja se näyttää myös nopeus- ja matkamittarit. Jos tarvitset moottoriavustusta pyörää taluttaessasi, voit pitää talutusnappia pohjassa, ja moottori avustaa 5 km tuntinopeudella.

Li-Ion akku on 36V 9Ah kapasiteettinen Samsungin 18650 kennoilla, joka tarjoaa noin 25 km kantavuuden yhdellä latauksella (tämä riippuu, tottakai, paljonko itse poljet). Akku on sijoitettu tavaratelineeseen, ja sen voi ladata joko pyörään kiinnitettynä, tai sen saa helposti irrotettua muualla ladattavaksi. Akkua ei tietenkään kuka tahansa saa irrotettua, vaan siihen tarvitaan erikoisavain.

Pyörä on varustettu LED-valoilla sekä edessä että takana, heijastimilla ja sisäänrakennetulla lukolla.

PIKAFAKTAT:

 • 250W harjaton napamoottori Dapulta. Lue moottorin tekniset tiedot.
 • 36V 9Ah (324Wh) Li-Ion akku (Samsungin 18650 kennoilla)
 • Takapyörä 26" (KENDA rengas 26 x 1.95 heijastinnauhalla)
 • Etypyörät 24" (KENDA rengas 24 x 1,95 heijastinnauhalla)
 • Kaksinkertaiset (extra-vahvistetut) vanteet
 • Runko: Hi-Ten terästä
 • Kuusi vaihdetta Shimano ratasvaihteisto
 • V-jarru takana
 • Digitaalinen paneeli nopeusmittarilla
 • Heijastimet
 • Soittokello
 • Lukko
 • Satulan korkeus: 91 - 106 cm maasta
 • Satulan ja polkimen ala-asennon välinen mitta: 81 - 96 cm
 • Ohjaustangon ja satulan keskikohdan välinen mitta: noin 65 cm
 • Ulkomitat (PxL): 235 x 88 cm
 • Pakkauksen mitat (PxLxK): 102 x 63 x 43 cm
 • Kokonaispaino: 77 kg
 • Maksimikuorma: 150 kg

HUOM! Tämä tavarapyörä toimitetaan 50% valmiiksi koottuna ja vaatii yleensä noin 2-4 tuntia kokoamisaikaa. Kokoaminen sisältää taka-/etu- osien kiinnityksen, laatikon, polkimien ja ohjaustangon asentamiset. Vaihteisto ja sähköosat on asennettu valmiiksi. Kokoamiseen tarvitaan joitain perustyökaluja, kuten jakoavaimen, kuusiokoloavaimia sekä ruuvimeisselin.

Kun olet ostanut EvoBike sähköpyörän, voit kätevästi käydä Varkaussuoja -sivulla ja reksiteröidä pyöräsi runkonumeron yhteystietoihisi.
Pyörän runkoon lakattu tarra opastaa pyörän tämänhetkisen omistajan tietojen tarkistamisessa. Tällä tavoin haluamme turvata EvoBike -pyöräsi paremmin varkaudelta sekä minimoida mahdollisuuden myydä varastettua EvoBikea eteenpäin.
Mikäli joku löytää varastetun EvoBike-pyörän, vie vain hetken etsiä sen nykyinen omistaja järjestelmästämme pyörän runkonumerolla.Muut ovat katsoneet myös:
Elcykel Lådcykel EvoBike Cargo XL 250W - Svart
Sähköinen Tavarapyörä EvoBike Cargo XL 250W
2295€
Elcykel Lådcykel EvoBike Cargo 250W
Tavarapyörä EvoBike Cargo
2095€
Elcykel Lådcykel EvoBike Cargo, 250W - Omonterad
Tavarapyörä EvoBike Cargo - Kokoamaton
1895€
Skyddsöverdrag till EvoBike Cargo
EvoBike Cargo Suojapeite
90€
Sittdyna till lådcykel
Istuintyyny tavarapyörälle
20€
Trehjulig elcykel Evobike Duo
Sähköinen kolmipyörä EvoBike Duo
2195€
Elcykel Lådcykel EvoBike Panda, 250W
Sähköinen Tavarapyörä EvoBike Panda
2795€
Saatat olla kiinnostunut myös tästä!
ABUS Kättinglås 8900 85
ABUS Ketjulukko 8900 85
80€
+3589 4245 5505
Puhelimen aukioloajat
Ma-Pe 10-13 ja 14-15
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää