Pyöräkärry SunBee Transporter - Oranssi/Harmaa

Enter fullscreen
 • Cykelvagn SunBee Transporter - Orange/Grå
 • Cykelvagn SunBee Transporter - Orange/Grå
 • Cykelvagn SunBee Transporter - Orange/Grå
 • Cykelvagn SunBee Transporter - Orange/Grå
 • Cykelvagn SunBee Transporter - Orange/Grå
 • Cykelvagn SunBee Transporter - Orange/Grå
Arrow Right Arrow Left
Alkuperäinen hinta: 249€
199€
 Ilmainen toimitus kotiin!
PreOrder
199
EUR
Pyöräkärry SunBee Transporter - Oranssi/Harmaa
54231003
54231003
Pyöräkärry SunBee Transporter on erittäin kevyt ja rullaa niin hyvin, että se lisää huomattavasti polkupyörän kuormituskykyä ilman että pyörästä tulee raskas ja vaikeasti poljettava. Lisäksi siinä on myös käytännöllinen vetokahva, jotta voit helposti siirtää vaunua käsin, sitten kun olet pysäköinyt polkupyörän. SunBee Transporterin tukeva alumiinirunko ja se että vaunun pohja koostuu alumiinirunkoputkista ja alumiinilevystä, tekee vaunusta erittäin tukevan ja takaa myös hyvän kuormituskyvyn. Vanteet ovat myös valmistettu alumiinista ja pinnat ruostumattomasta teräksestä. Vaunu on siis suurimmaksi osaksi alumiinia joka tekee vaunusta erittäin kevyen ja takaa myös samalla erinomaisen ruostesuojan. Vaunussa on myös mukana kannatin, joka asennetaan tukevasti pyörän takapyörän vasemman pyörän mutterin / pikaliittimen sisään. Sitten vaunun voi tarvittaessa kytkeä / tai irrottaa muutamassa sekunnissa. SunBee Transporter - pyöräkärry on myös helppo sijoittaa varastoon tai auton tavaratilaan koska sen voi taittaa kasaan ilman työkaluja. PIKATIEDOT: Max. kuorman paino: 40 kg (ilman vaunun omaa painoa) Rungon materiaali: Alumiini. Pohja: Alumiini. Materiaali vanteeissa: Alumiini Pyörän halkaisija: 16 tuumaa Kangas materiaali: vettä hylkivä polyesteri, 600D Mitat mukaan lukien vetovarsi (PxLxK): 130 x 64 x 75 cm Paino (netto / brutto): 9,4 / 10,8 kg
Saatavuus
Out Of Stock   Arvioitu saapumisaika varastolle  20-05-2021  Tilaa ilmoitus, kun tuote on taas saatavilla.
 
 
Klikkaa sinistä sähköpostin kuvaketta niin otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen saatavana. Voit tehdä ennakkotilauksen kaksi kuukautta ennen kuin tuote arvioidaan olevan jälleen varastossamme.

Pyöräkärry SunBee Transporter on erittäin kevyt ja rullaa niin hyvin, että se lisää huomattavasti polkupyörän kuormituskykyä ilman että pyörästä tulee raskas ja vaikeasti poljettava. Lisäksi siinä on myös käytännöllinen vetokahva, jotta voit helposti siirtää vaunua käsin, sitten kun olet pysäköinyt polkupyörän.

SunBee Transporterin tukeva alumiinirunko ja se että vaunun pohja koostuu alumiinirunkoputkista ja alumiinilevystä, tekee vaunusta erittäin tukevan ja takaa myös hyvän kuormituskyvyn. Vanteet ovat myös valmistettu alumiinista ja pinnat ruostumattomasta teräksestä. Vaunu on siis suurimmaksi osaksi alumiinia joka tekee vaunusta erittäin kevyen ja takaa myös samalla erinomaisen ruostesuojan.

Vaunussa on myös mukana kannatin, joka asennetaan tukevasti pyörän takapyörän vasemman pyörän mutterin / pikaliittimen sisään. Sitten vaunun voi tarvittaessa kytkeä / tai irrottaa muutamassa sekunnissa. SunBee Transporter - pyöräkärry on myös helppo sijoittaa varastoon tai auton tavaratilaan koska sen voi taittaa kasaan ilman työkaluja.

PIKATIEDOT:

 • Max. kuorman paino: 40 kg (ilman vaunun omaa painoa)
 • Rungon materiaali: Alumiini.
 • Pohja: Alumiini.
 • Materiaali vanteeissa: Alumiini
 • Pyörän halkaisija: 16 tuumaa
 • Kangas materiaali: vettä hylkivä polyesteri, 600D
 • Mitat mukaan lukien vetovarsi (PxLxK): 130 x 64 x 75 cm
 • Paino (netto / brutto): 9,4 / 10,8 kg
Muut ovat katsoneet myös:
Cykelvagn SunBee Cruiser - Röd/Svart
Pyörävaunu SunBee Cruiser
219€
SunBee Cruiser Stroller - SVART/RÖD
Pyörävaunu SunBee Cruiser - lastenratas setillä
239€
Extrafäste - montera på en andra cykel
Lisäkiinnike
15€
Cykelvagn Lastvagn SunBee Trailer
Pyöräkärry SunBee Trailer
219€
SunBee Supreme XL - SVART/RÖD
Pyörävaunu SunBee Supreme XL - lastenratas setillä
329€
Cykelvagn SunBee Supreme XL Barnvagnskit/Stroller - Svart/Blå
Pyörävaunu SunBee Supreme XL - lastenratas ja -vaunu setillä
349€
Cykelvagn SunBee Montana Plus V2 - Röd
Pyöräkärry SunBee Montana V2 - Punainen
295€
Cykelvagn SunBee Beetle - Blå
Pyörävaunu SunBee Beetle
399€
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää