Pyöräkärry SunBee Trailer

Enter fullscreen
 • Cykelvagn Lastvagn SunBee Trailer
 • Cykelvagn Lastvagn SunBee Trailer
 • Cykelvagn Lastvagn SunBee Trailer
 • Cykelvagn Lastvagn SunBee Trailer
 • Cykelvagn Lastvagn SunBee Trailer
 • Cykelvagn Lastvagn SunBee Trailer
Arrow Right Arrow Left
219€
 Ilmainen toimitus!
OutOfStock
219
EUR
Pyöräkärry SunBee Trailer
54231000
54231000
Iso ja tilava pyöräkärry alumiinirungolla ja kovitetulla pohjalla. SunBee Trailer on edullinen peräkärry, jossa on rutkasti tilaa isommallekin määrälle tavaraa. Kärryn runko on alumiinia, samoin pyörien vanteet, joten kärry on kevyt ja ruosteenkestävä. Kärryn pohjassa on kovitettu kerros, joka vakauttaa korin. Päälisuoja on irrotettavissa. Malli sopii kaikkiin yleisimpiin polkupyörämalleihin huolimatta siitä, ovatko pyörät kiinnitetty pikakiinnikkeillä tai muttereilla. Vaunun kiinnike kiinnitetään pysyvästi pyörän takapyörän pyörämutterin tai pikaliittimen sisäpuolelle, jonka jälkeen vaunun saa kiinnitettyä sekä irrotettua muutamassa sekunnissa. Tarvitset ekstra kiinnikkeen, mikäli haluat käyttää vaunua useammassa pyörässä. Yksi kiinnike kuuluu hintaan. Jos haluat ottaa kärryn mukaan autoon, saa renkaat irrotettua helposti ja vaunun taitettua kokoon. Vaunu taittuu littanaksi ja tilaa säästäväksi auton tavaratilassa. Työkaluja ei tarvita kokoontaittaessa. PIKATIEDOT: Lastaustila (PxLxK): 72 x 47 x 32 cm Maksimikuorma: 30 kg Mitat (PxL, josta 50 cm on pyöräkiinnikettä): 138 x 86 cm 16" pyörät Paino: noin 7,3 kg
Saatavuus
Out Of Stock   Tuote on poistettu valikoimastamme 
 
 

Iso ja tilava pyöräkärry alumiinirungolla ja kovitetulla pohjalla.

SunBee Trailer on edullinen peräkärry, jossa on rutkasti tilaa isommallekin määrälle tavaraa. Kärryn runko on alumiinia, samoin pyörien vanteet, joten kärry on kevyt ja ruosteenkestävä. Kärryn pohjassa on kovitettu kerros, joka vakauttaa korin. Päälisuoja on irrotettavissa.

Malli sopii kaikkiin yleisimpiin polkupyörämalleihin huolimatta siitä, ovatko pyörät kiinnitetty pikakiinnikkeillä tai muttereilla. Vaunun kiinnike kiinnitetään pysyvästi pyörän takapyörän pyörämutterin tai pikaliittimen sisäpuolelle, jonka jälkeen vaunun saa kiinnitettyä sekä irrotettua muutamassa sekunnissa. Tarvitset ekstra kiinnikkeen, mikäli haluat käyttää vaunua useammassa pyörässä. Yksi kiinnike kuuluu hintaan.

Jos haluat ottaa kärryn mukaan autoon, saa renkaat irrotettua helposti ja vaunun taitettua kokoon. Vaunu taittuu littanaksi ja tilaa säästäväksi auton tavaratilassa. Työkaluja ei tarvita kokoontaittaessa.

PIKATIEDOT:

 • Lastaustila (PxLxK): 72 x 47 x 32 cm
 • Maksimikuorma: 30 kg
 • Mitat (PxL, josta 50 cm on pyöräkiinnikettä): 138 x 86 cm
 • 16" pyörät
 • Paino: noin 7,3 kg
Saatat olla kiinnostunut myös tästä!
Extrafäste cykelvagn - montera på en andra cykel
Lisäkiinnike
19€
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää