Paras sähköpyörä sinulle

Oppaasi parhaan sähköpyörän valintaan
Sähköpyörästä tulee yhä suositumpi – ja ymmärrämme miksi! Sähköpyörä on täydellinen yhdistelmä sujuvaa, nopeaa ja ympäristöystävällistä, ja se on monille vaihtoehto sekä omalle autolle että joukkoliikenteelle. Saat lisätietoja sähköpyörän eduista kokoamastamme luettelosta, joka sisältää kymmenen sähköpyörän ostosyytä. Löydät ne TÄÄLTÄ.

Jos olet jo päättänyt, että sähköpyörä on paras vaihtoehto sinulle, voit ajatella ja tutustua joihinkin asioihin. Siksi olemme koonneet oppaan, jonka avulla löydät itsellesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan sähköpyörän. Lue koko osto-oppaamme TÄÄLTÄ.

Tiesitkö, että Evobikelle on annettu useimmissa riippumattomissa testeissä tunnustus "Testin paras"? Lue lisää testeistä ja testivoittajapyöristä TÄÄLTÄ.

Valitse tarpeisiin sopiva sähköpyörä
Anna oman tarpeesi ohjata ostamasi sähköpyörän tyyppiä. Kuinka usein käytät sähköpyörää, kuinka pitkiä matkoja aiot ajaa pyöräillä, haluat koko perheelle sopivan? Omat mieltymyksesi määrittävät, ja sähköpyöräsi käytön suunnitteleminen perustuu siihen, että valitset itsellesi parhaiten sopivan sähköpyörämallin.

EvoBikellä on kuusi erilaista sähköpyörätyyppiä:
1. EvoBike Classic
2. EvoBike Sport
3. EvoBike ECO
4. EvoBike Elegant
5. EvoBike Cargo -kuormapyörämme
6. ja taittuva EvoBike Travel
EvoBike Classic sähköpyörä
- tyylikäs retromuotoilu tyylitietoiselleMukava retrohenkinen sähköpyörä, jossa pyöräilet mukavasti pystyasennossa. Evobike Classic vie ajatuksesi menneisyyteen perinteisillä väreillä sekä nahka- ja kromisomisteilla. EvoBike Classic on saatavana kolme- tai seitsenvaihteisena, ja molemmissa on levyjarrut edessä ja jalkajarrulliset takapyörät.

EvoBike Classic ei ole vain tyylikkäästi muotoiltu, vaan sen osat ovat myös kauttaaltaan laadukkaita. Voimansiirtojärjestelmä on huippuluokkaa: Classicissa on Bafangin sähkömoottori ja Samsungin kennoilla varustettu litiumakku. Sähköpyörässä on LCD-näyttö, jolla voit seurata sähköjärjestelmän ja akun tilaa.

Lue lisää EvoBike Classicista TÄÄLTÄ.


Evobike Sport sähköpyörä
- testivoittajahybridi, joka sopii täydellisesti työmatkalaisille


EvoBike Sport on täydellinen hybridipyörä: urheilullinen, mutta siinä on mahdollisuus säätää myös pystympi ajoasento. Tämä on täydellinen työmatkapyörä niille, jotka eivät enää halua käyttää autoa tai julkisia liikennevälineitä mennessään töihin, esikouluun tai harrastuksiin.

EvoBike Sportissa on nimensä mukaisesti urheilullisempi kuin sen sisarmallinsa. Sähköpyörässä on värinäytöllinen ohjauspaneeli, josta voit helposti hallita moottorin aputoimintoa, nähdä akun tilan, nopeuden ja ajokilometrit. EvoBike Sportissa on hydraulinen levyjarru sekä edessä että takana, Bafangin moottori ja Samsung-kennoinen litiumakku.

Testin paras!
Paras Aftonbladetin isossa sähköpyörätestissä 2019! Eri brändien 24 sähköpyörän joukosta Evobike Sport-8 on ainoa malli, jolle on myönnetty viisi 5+:sta. Sen jälkeen se valittiin testivoittajaksi kehuen: "Laatu tuntuu tasaiselta ja hinta tekee vaikeaksi punnita, mihin se pystyy ja miten se kulkee." Meillä on useita testivoittaja-sähköpyöriä. Katso kaikki testivoittajat napsauttamalla TÄSTÄ

Lue lisää EvoBike Sportista TÄÄLTÄ.


Evobike ECO sähköpyörä
- mukava klassikko


ECO-sarja on tyylikkäästi suunniteltu sähköpolkupyörämallisto niille, jotka haluavat klassisen kaupunkipyörän. Ajoasento on suhteellisen pystysuora, mutta kallistettava ohjausvarsi mahdollistaa sen säätämisen tarpeen mukaan. ECO-sarja on saatavana kolme- tai seitsenvaihteisena, ja molemmissa on levyjarrut edessä ja jalkajarru takana.

EvoBike Eco on täydellinen pyörä niille, joiden mielestä mukavuus on tärkeää pyörässä, ja haluat kuitenkin laadukkaan sähköpyörän todella hyvään hintaan! ECO on kaupunkipyörä, jossa on kaikki, mitä sähköpyörä tarvitsee: Luotettava Bafangin moottori, Samsung-kennolliset litiumakut, ohjaustangossa värinäytöllinen LCD-paneeli, jonka avulla voit ohjata moottoriavustinta. Näet akun tilan, nopeuden ja etäisyyden. Ecossa on kolme tai seitsemän vaihdetta, joissa molemmissa on takajalkajarru ja edessä hydraulinen levyjarru.

Lue lisää EvoBike Eco -pyörästä TÄÄLTÄ.


EvoBike Cargo
- sähkötoiminen kuormapyörä koko perheelle


Kuormapyörä, tavarapyörä, rahtipyörä – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Laatikolla varustettu sähköpyörämme on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat sähköpyörään hyvän kantavuuden. Sähköpyörä koko perheelle! Laatikossa on oleskelualue ja turvavyöt, mikä helpottaa useiden lasten, lemmikkien ja laatikoiden kuljettamista.

EvoBike Cargo PRO on testivoittaja-kuomapyörämme, ja se on hauskempi, ympäristöystävällisempi ja taloudellisempi tapa kulkea esikouluun, töihin ja muille asioille. Kun sähkömoottori on apuna, ei ole mitään ongelmaa ajaa lapset kyydissä edes ylämäkeen. EvoBike Cargo PRO:ssa on vahva harjaton napamoottori, joka sijaitsee takapyörässä, ja litiumparistot, joissa on merkkikennot.

Testin paras!
Syklin 2019 lopussa Aftonbladet suoritti laajan testin sähkökäyttöisille kuormapyörille. Malleja oli mukana sekä alemmista että korkeammista hintaluokista, ja Evobike Cargo PRO nimettiin – aivan kuten sisarmallit EvoBike Sport-8 ja EvoBike Mid-Drive – testin parhaaksi. Itse asiassa Evobike Cargo PRO sai täydet14 / 15 plus, joten se oli niin lähellä täyttä pottia kuin mahdollista! Lue lisää testivoittaja-sähköpyöristämme TÄÄLTÄ.

Lue lisää sähköavusteisesta kuormapyörästämme TÄÄLTÄ.


EvoBike Travel
- taitettava sähköpyörä, jota on mukava käyttää


EvoBike Travel on kokoontaitettava sähköpyörä, joka kompaktista koostaan huolimatta antaa tunteen täysikokoisesta sähköpyörästä. Tunne on hyvin samanlainen kuin täysikokoista sähköpyörää ajaessa, eikä vie kauan ennen kuin unohdat, että kyseessä on taitettava sähköpyörä.

EvoBike Travel -pyörässä on 36 V:n litiumparisto, joka on siististi integroitu runkoon. Sen muotoilu on tyylikäs ja virtaviivainen, ja sähköpyörä on erittäin vakaa ja se taittuu helposti ilman työkaluja. Tämä on täydellinen kompakti sähköpyörä niille, jotka haluavat olla liikkeellä ja haluavat sähköpyörän, joka sopii tavaratilaan, asuntoautoon, asuntovaunuun tai jopa veneeseen.

Lue lisää taitettavasta sähköpyörästämme TÄÄLTÄ.


EvoBike Elegant
- on vakaa kolmipyörä, jolla on hyvä kantavuus


Kolmipyöräinen sähköpyörämme aikuisille on tukeva polkupyörävaihtoehto niille, jotka tarvitsevat polkupyörään runsaasti tavaratilaa. Tai vain niille, jotka haluavat ajaa, mutta eivät tunne oloaan mukavaksi kaksipyöräisellä pyörällä. Kolmipyörä on nimensä mukaisesti tyylikkäästi muotoiltu, ja voimme luvata monia kateellisia katseita kaupungilla ajaessasi.

Etupyörässä on lähes huoltovapaa napamoottori, joten rankat rinteet ovat historiaa. Moottori toimii hyvin myös silloin, kun sähköpyörä on raskaasti kuormitettu. Yhdessä Samsungin kennoilla varustetun sähköpolkupyöräakun kanssa ajonautinto kestää kauan, ennen kuin on seuraavan latauksen aika.

Lue lisää Elegant-sähköpyörästämme TÄÄLTÄ.

Vielä muutama sana sähköpolkupyöristä


Mikä sähköpyörä on paras? Sen lisäksi, että mietitte, mikä sähköpyörä sopii sinulle parhaiten ja vastaa parhaiten tarpeitasi, on muitakin tietoja, jotka ovat hyviä tietää sähköpyöristä ennen niiden ostamista. Olemme koonneet osto-oppaan, joka sisältää yleisiä tietoja sähköpyöristä. Se auttaa sinua löytämään sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopivan sähköpyörän.

Lue koko käyttöopas napsauttamalla tätä.

Tässä kategoriassa ei ole tuotteita
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää