Evobike Eco

EvoBike Eco -sähköpyörät ovat tyylipuhtaita ja täydellisiä sinulle, joka haluat mukavan kaupunkipyörän, jossa on klassinen ruotsalainen muotoilu. Eco-sarja koostuu sähköpyöristä, joissa on suhteellisen pysty ajoasento, jota voidaan kuitenkin säätää, sillä ohjaustangon kulma on mahdollista asettaa toiveiden mukaiseksi.

EvoBike Eco -sähköpyörässä on kolme tai seitsemän vaihdetta, ja molemmissa on levyjarru edessä ja jalkajarru takana. EvoBike Eco on varustettu sähkömoottorilla, jonka valmistaja on tunnettu Bafang. Se käynnistyy automaattisesti liikeantureiden kautta poljettaessa. Sähköpyörän litiumakku koostuu Samsung-kennoista. Akku sijaitsee tavaratelineessä, ja se voidaan ladata paikan päällä sähköpyörässä tai ottaa pois ladattavaksi muualla.

Sähköpyörien akkukantamaa on vaikea ilmoittaa tarkasti, sillä se on riippuvainen useasta ulkoisesta tekijästä, kuten ajotavasta sekä moottorin avustustasosta. Akkukantaman voidaan summittaisesti sanoa olevan 5–60 km latausta kohden.

Ohjaustangossa on värinäytöllinen LCD-paneeli, joka helpottaa moottorin avustuksen säätöä (moottori avustaa jopa 25 km/h sovellettavien liikennesääntöjen mukaisesti), katso akun tila, nopeus ja matkan pituus. Lisäksi voit näytön USB-portin kautta ladata puhelimesi ja säätää pyörän etu- ja takavaloa. Valitse itsellesi parhaiten sopiva väri ja malli Eco-sarjan valikoimastamme.

Elcykel EvoBike ECO-3 250W 2021 - Svart, Dam
  
1 399€
   Ei varastossa 
Elcykel EvoBike ECO-7 250W 2021 - Svart, Dam
  
1 595€
   Tuote on poistettu valikoimastamme 
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Evobike.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää