10-vuotisjuhla!

Osta täältä

E-kauppias vuodesta 2006

Testaa pyörämme 14 päivää

Turvalliset maksut Klarnan kautta

10 syytä ostaa sähköpyörä

1. Tee ympäristölle palvelus.

Useimmat päivittäiset automatkat ovat alle 5 kilometrin mittaisia. Jos omistat sähköpyörän, voit jättää auton kotiin ja tehdä ympäristölle suuren palveluksen.

2. Hyvä taloudelle.

Sähköpyörä ei ole pelkästään halvempi ostaa ja ylläpitää kuin henkilöauto. Sähkön käyttökustannukset ovat siis murto-osa, reilu sentti/10 kilometriä, verrattuna bensiinin tai dieselin käyttökustannuksiin. Lisäksi sinun ei tarvitse maksaa tieveroa, tietulleja tai kalliita vakuutusmaksuja.

3. Täydellinen työmatkalle

Tiesitkö, että suurin osa ihmisistä asuu 25 kilometrin säteellä työpaikastaan - etäisyys on ihanteellinen sähköpyörille! Kaikista EvoBiken sähköpyöristä on helppo irrottaa akku, jos haluat ladata töissä.

4. Ei enää liikenneruuhkia.

Suurissa kaupungeissa ruuhka-aikojen liikenne voi olla kamalaa. Näinä aikoina sähköpyörä on usein nopeampi ja vähemmän turhauttava kulkuväline.

5. Välty etsimästä pysäköintipaikkaa

Vältyt tuhlaamasta aikaa pysäköintipaikkojen etsimiseen, ottamasta riskiä pysäköintivirhemaksun saamisesta sekä tuhlaamasta rahaa pysäköintimaksuihin! Sähköpyörä on helppo pysäköidä, eikä se maksa sinulle mitään!

6. Kuntoilu ja terveys.

Sähkömoottorista huolimatta sähköpyörällä saa silti liikuntaa, varsinkin kun kaikissa EvoBike-pyörissämme voit säätää, kuinka paljon moottori auttaa. Muihin polkupyöriin verrattuna voit siis harrastaa liikuntaa ilman, että sinun tarvitsee käydä suihkussa töihin tullessasi!

7. Sähköpyörät ovat hauskoja!

Etkö ole vielä kokeillut sähköpyörää? Tee se! On hieno tunne kohdata jyrkkä mäki ja päästä ylös - ilman suurempia ponnisteluja. Liu’u ylös ylämäet!

8. Pienet ylläpitokustannukset.

Sähköpyörää ei tarvitse huoltaa juurikaan enempää kuin tavallista polkupyörää.

9. Helppo käyttää.

Kaikki EvoBiken sähköpyörät ovat helppokäyttöisiä. Moottori käynnistyy automaattisesti, kun aloitat polkemisen, ja LCD-näytöllä esitetään hyödyllisiä tietoja, kuten akun tila, nopeus ja matka.

10. Erittäin hyvät takuut!

No, ainakin kun kyseessä ovat Evobiken sähköpyörät. Kaikilla sähköpyörillämme on 2 vuoden täysi takuu (mukaan lukien akku), 5 vuoden moottoritakuu ja 10 vuoden runkotakuu. Miksi? Koska tarjoamme huippulaadukkaita sähköpyöriä - mallimme on suunniteltu Ruotsissa Skandinavian markkinoille, ja laatu on yksi avainsanoistamme.

Tietoa Evobikesta

Evobiken sähköpyörät on kehitetty ja suunniteltu aivan Tukholman ulkopuolella sijaitsevassa pääkonttorissamme. Ne valmistetaan pääosin Portugalissa, kauniissa Aveiron kaupungissa sijaitsevassa tehtaassamme.

Lue lisää

Muut myymälämme

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna